2025. december 16., kedd - Etelka

Az elmúlt évben nyújtott teljesítményéért idén is a Széll Tamás és Szulló Szabina vezette fine dining étterem, a Stand kapta a z A u d i - D i n i n g G u i d e Év Étterme díjat a hétfőn Budapesten megrendezett gálán.

A Pilisi Parkerdő az ország leglátogatottabb erdeinek fenntartója, területén évi 25 millió feletti látogatószámmal. Frekventált kiránduló- és túracélpontokkal rendelkezik, turisztikai kínálata számos újdonsággal bővült.

A Németország nyugati és délkeleti részén pusztító árvíz utazási irodai helyiségeket is elöntött. A szakma segélyakciókat szervez az érintettek megsegítésére.

A nyíradonyi turisztikai központban rendezvény parkot és gasztrofalut is kialakítanak. Az uniós közbeszerzési közlönyben a napokban jelent meg Nyíradony látogatóközpontjának komplex turisztikai fejlesztéséről szóló ajánlati felhívás. Az ajánlatkérő a Gúth-Keled Idegenforgalmi és Természetvédelmi Közhasznú Egyesület.

Siófok ezen a hétvégén a Bagossy Brothers Company-vel, Majka&Curtis koncerttel és Fradi Kamionnal várja a látogatókat, de a következő hetekben is ezernyi izgalmas élményt kínál majd a nyaralóknak.

Július 15-én, a koronavírus járvány lanyhulása eredményeképp a Continental Hotel Budapest szálloda ismét megnyitotta ikonikus réz forgóajtaját az Erzsébetváros szívében, a Dohány utcában.

Ünnepélyes keretek között átadták a fertődi Esterházy-kastély felújított nyugati szárnyát. Egyszerre négy, reprezentatív kiállítás is nyílt a több mint 1200 négyzetméteren, 1,8 milliárd forintból felújított kastélytérben.

Elkezdődött a makói termálfürdő bővítése, a hozzá kapcsolódó munkálatokkal együtt mintegy 10 milliárd forintos beruházás hosszú időre meghatározza a város gazdaságának fejlődését.

Latte, limonádé, fagyi, sajttorta – klasszikus finomságok, amiket már „matchásítva” is megkóstolhatunk a főváros két pontján. A Matcha Tsuki ugyanis a Kálvin téri üzlete mellé a napokban nyitotta meg második egységét Budán, az Allee bevásárlóközpontban. A speciális teázó és kávézó ötletgazdái a matcha nevű ősi japán zöldtea port használják legtöbb termékük alapanyagaként, ami nem csak egészséges, de különösen finom ízt is kölcsönöz az ételeknek és italoknak.

A szatmári síkságon, a Holt-Szamos partján született meg a Spicy Tales, egy interaktív gasztro-kulturális értékmegőrző program, amelynek egyik alapítójával, Jákó Krisztinával beszélgetett Ördög Ágnes, az ESCCA School of Management programkoordinátora.

Tartalom galéria

Green Transition & ESG konferencia, 2026. március 5.

Green Transition & ESG konferencia, 2026. március 5.

More details
Agrárium konferencia, 2026 március 10.

Agrárium konferencia, 2026 március 10.

More details
Biztosítás konferencia, 2026. március 17.

Biztosítás konferencia, 2026. március 17.

More details
AI in Business konferencia, 2026. március 18.

AI in Business konferencia, 2026. március 18.

More details
Építőipar konferencia, 2026. március 19.

Építőipar konferencia, 2026. március 19.

More details
AgroFood konferencia, 2026. május 19.

AgroFood konferencia, 2026. május 19.

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Lakópark Expó & Év Lakóparkja verseny díjátadó, 2026 március 20-21.

Lakópark Expó & Év Lakóparkja verseny díjátadó, 2026 március 20-21.

More details
recruiTECH x HRTECH – 2026. március 26.

recruiTECH x HRTECH – 2026. március 26.

More details
A Rendezvény Világ portál kiadója az Open Gates Hungary Kft. - O|G|H - a hír szerzője