Ne maradjon le a Rendezvény Világ portálról!

2021.10.15-ig minden kedves partnerünk számára a megrendeléssel azonos, de minimum 30.000 Ft + áfa értékű banner kampányt adunk ajándékba! 

  • Eseményorientált portáljaink - az Esküvő Világ illetve a Rendezvény Világ és az Esemény Menedzser is - gyakorlatilag napi frissítésűek, azaz bármikor rugalmasan lehet nálunk anyagokat leadni, de ne maradjon le a fenti akciónkról!
  • A megrendelés, illetve anyagleadás után 24 órán belül a hirdetésük már meg is jelenik a hírfolymunkban és a közösségi oldalakon is.
  • Szerkesztőségünk évente mintegy 150-200 hírlevet jelentet meg, azaz igazán jó kezekben tudhatja hirdetését. Egy cikk vagy ajánlat javasolt terjedelme 2-3000 karakter. Természetesen megadhatják minden elérhetőségüket az olvasóknak.
  • A cikkekhez kép illetve videó is beilleszthető tetszőleges mennyiségben. Minden feltöltéssel kapcsolatos munka terhét pedig mi vesszük le a válláról.
  • A cikket illetve ajánlatot a hírleveleinkben az egyeztetett időpontokban kiküldjük olvasóinknak, sőt az Esemény Menedzser és az Esküvő Világ olvasóinak is, így további akár 20 000 hírlevélolvasót is elérhet ajánlatával.  

Iratkozzon fel a
Rendezvény Világ hírlevelére! 

Pontos célzás, igényes megjelenés, tematikus környezet

Az eseményorientált portáljaink - Esküvő Világ, Rendezvény Világ, Esemény Menedzser - speciális hírszegmensekben végeznek tartalomszolgáltatást, tehát nagyon is érdemes a hírfolyamba és a hírlevél tartalmakba bekerülni. A pontos célzás,  az igényes megjelenés, a tematikus környezet a PR-ban, a márka-építésben, az értékesítésben illetve a keresőmarketingben egyaránt erőssége az oldalainknak. 

Várjuk kérdését, megrendelését!

Kiadó: O|G|H - Open Gates Hungary Kft.
Cím: 1146 Budapest, Dózsa György út 1.   Telefon: 30 9629 419  

Designed with Mobirise - Details here