2017. augusztus 23., szerda - Bence

Rendezvény, esemény

egerszalokAz Egerszalókon évek óta hagyományosan augusztus utolsó szombatján megrendezett bortúra és falunap idén háromnapos rendezvénysorozattal, a Show Domb Fesztivállal egészül ki. Augusztus 25-én, a Nosztalgia Fürdő előtti parkolóban a Bikinivel, a Republic együttessel és a Boney M feat Liz Mitchellel hangolódhatunk a másnapi Szüretindító Bortúrára.

sorA DreherFeszt különleges hangulatáról idén sem kell lemondanod! Betekinthetsz a sörgyár falai mögé, számos romkocsmában megkóstolhatod a sörmesterek csak erre a napra fejlesztett sörspecialitásait, meglátogathatod a kultikus Főzőházat vagy akár magadnak csapolhatod a sört, miközben a legnépszerűbb fesztiválbandák bulijain gyűjthetsz felejthetetlen élményeket.

allatkertIdén hatodik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját, ezúttal már tizenkét magyarországi helyszínen. Az eseményre augusztus 25-én, pénteken kerül sor, mutatjuk a helyszíneket. Az Állatkertek Éjszakáját 2012-ben rendezték meg először, akkor országszerte nyolc helyszínen várták színes programokkal az érdeklődőket.

afrikaAfrika valódi arcát szeretné megmutatni a látogatóknak Bécs egy kevésbé ismert fesztiválja, az Afrika Napok, amelyet 2017. augusztus 18. és szeptember 5. között tartanak a Duna-szigeten. A rendezvényen rámutatnak a kontinens problémáira is, és segélyszervezeteknek is gyűjtenek.

elned2017Élje át a magyar történelem legemlékezetesebb pillanatait, a monumentális elemeket felsorakoztató ITT ÉLNED, HALNOD KELL történelmi rockmusical megtekintésével! Koltay Gábor rendezésében a Hősök terén tavaly júniusban, különös műfajú színházi előadásnak, zenés történelmi utazásnak lehettünk részesei.

kutatokEzen a délutánon és estén megismerkedhettek a kutatói munka szépségeivel és izgalmával. Megtudhatjátok, hol és hogyan dolgozik egy kutató, milyen kihívások érik, és hogyan küzdi le a nehézségeket?Miről is szól ez a nap? Arról, hogy a kutatók sokfélék, lehetnek laborban dolgozó, fehér köpenyes, szemüveges, kissé szórakozott professzorok, de lehetnek álmodozó fiatalok.

budapest elmenyJelentkezzetek ismét a város legurbánusabb sporteseményére! Szerezzétek meg az utcalimpia érmeit és hirdessétek velünk a sport szeretetét! 1 nap, amatőröknek, profi sportolóknak, de elsősorban a főváros lakóinak! Rendhagyó és egyben történelmi sporteseményre kerül sor a második Budapest Urban Games keretein belül, először rendeznek ugyanis a magyar fővárosban hivatalos Duna-átúszást.

rockSzeptemberben Budapest legnagyobb, hazai művészeket felvonultató rockfesztiválja kerül megrendezésre a mesés Kincsem Parkban, ahol két napon keresztül a kedvenc slágereinkre tombolhatunk hajnalig. A rendezvényen két óriás sátor kerül felállításra, hogy rossz idő esetén is élvezhető legyen a fesztivál.

judovbA Magyar Judo Szövetség számos Európa-bajnokság, valamint a junior és ifjúsági világbajnokság szervezése után 2017-ben a felnőtt judo világbajnokság megszervezésének jogát is megkapták. 2017. augusztus 28 –szeptember 3. között rendezik meg a Budapesti Felnőtt Judo Világbajnokságot Papp László Budapest Sportarénában.

  • 1
  • 2
  • 3