2018. július 20., péntek - Illés

Rendezvény, esemény

fesztival tizforrasTíz napon át koncertek, előadások, képzőművészeti kiállítások, szabadtéri filmvetítések, kézműves foglalkozások, ökotúrák várják közönségüket a Fertő-táj legnépszerűbb fesztiválján! Hegykő mellett programokat szervezünk Fertőhomokon, Hidegségen, Nagycenken, Fertőszéplakon, Sarródon.

sefSzámos séf ételkülönlegességeit kóstolhatja meg Szolnokon a nagyérdemű az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ előtti Hild téren. Ismét megrendezzük a kétnapos gasztro-pikniket. A rendezvény ún. Séf Tallérral látogatható és a különböző fogások is ezzel a sajátos fizetőeszközzel vásárolhatók meg. Koncertek, kiállítások és családi programok várják az érdeklődőket.

udaivar oroszlanudvarA koncerten Balázs János előadásában felcsendülnek a romantikus zongorairodalom legismertebb melódiái, majd Miklósa Erika Balázs Jánossal közösen opera áriákat és dalokat ad elő, Lajkó Félix pedig a tőle jól megszokott improvizációs estből mutat ízelítőt a közönségnek.

grilletelekA lassan egy évtizede fejlődésnek indult, és ma már virágzó hazai gasztronómia esszen­ciájának számító eseményre Cegléden első ízben kerül sor , ahol a szerve­zők egy időben és egy helyen megpróbálják felvonultatni a környék legjobb mozgó streetfood árusait , borászatait és kézműves élelmiszer termékeit, beszállítóit, termelőit, pálinka házait, pékségeit stb.

folklorJúlius harmadik hétvégéjén immáron huszonhatodik alkalommal rendezik meg a Váci Világi Vigalom rendezvénysorozatot, mely az előző évekhez hasonlóan az idén is rendkívül gazdag, minden korosztály számára számos vonzó eseményt kínáló programot ígér, mind az itt élőknek, mind az idelátogató vendégeknek.

kutyafrizbiKutyás fesztivál várja a kutyabarátokat a nyár derekán Budapesten. A bulit a jótékonyság, az állatvédelem és a felelős állattartás jegyében rendezik. A szakmai előadások, bemutatók mellett könnyűzenei koncertek, játékok is várják a kutyabarát közönséget a DogMopolitan Jótékonysági Kutyafesztiválon.

muveszetekvolgye2018. július 20-29. között tökölétes kikapcsolódás várja a művészetek kedvelőit. Mintegy 500 programot tartana a Művészetek Völgyében, amely Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden zajlik. A rendezvények között színházi előadások, komoly-, nép- és világzenei koncertek, irodalmi estek, kiállítások és mesterségek bemutatása szerepelnek

f1A Formula 1 a világ legnépszerűbb, legnagyobb szabású és legprofibb gyorsasági autós sorozata, amelyet tízmilliók követnek hétről hétre a televízióban, sztárjainak népszerűsége a legnagyobb popsztárokéval vetekszik. És ez a sorozat immár harminchárom éve folyamatosan visszatér a Hungaroringre.

strandA Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére 8. alkalommal kerül meghirdetésre a Strandok Éjszakája rendezvény. Egy holdfényes nyári éjszaka önmagában is romantikus hangulatot biztosít, ám a hazai fürdők és strandok olyan programot kínálnak, ami a forró nyári napok egyik felejthetetlen élménye lehet azoknak, akik kihasználják a nyitott kapukat a Strandok Éjszakáján.

  • 1
  • 2
  • 3