2018. szeptember 25., kedd - Eufrozina

Rendezvény, esemény

euroskillsA EuroSkills Budapest 2018 versenyen kiemelkedően ügyes fiatal szakemberek mérik össze tudásukat és képességeiket Európa számos országából. A verseny tíz éves történetében ez az első alkalom, hogy Közép-Kelet-Európa ad otthont e nemzetközi megmérettetésnek.

kutatokAz idei évben új kötösbe bújik a Kutatók Éjszakája! Az ország 50 városában, több száz helyszínen válogathatnak majd kicsik és nagyok az inspiráló programok közül.  Az Európai Unió Bizottsága több mint tíz évvel ezelőtt indította útjára ezt a kezdeményezést, hogy Európa-szerte megismertesse a fiatalokkal a kutatói pályát, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt.

worldphotoA World Press Photo budapesti kiállítása már harmincnyolc éve mutat tükröt az elmúlt évnek. Díjnyertes fotókon át láthatjuk az év eseményeit, hétköznapjait, sportját, azoka az emeberket akik a hírekben szerepelnek. Bepillantást tesz lehetővé, ami sehol máshol nem található. Óriási mértékben járul ahhoz, hogy tisztábban lássuk a világ eseményeit.

cleaningEgyedülálló szakkiállítás a régióban, amely felvonultatja a hazai és a nemzetközi nagy tisztítás-technológiai gyártókat, forgalmazókat és szolgáltatókat. Reflektorfénybe kerülnek az innovációk, a legújabb fejlesztések. Itt kerül megrendezésre a szervező Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség éves szakmai konferenciája is. Találkozzunk 2018. október 5-6-án, a HUNGEXPO B pavilonjában!

lakasAz új kiállítás fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll. A már jól ismert és magas színvonalú tavaszi OTTHONDesign kiállítást továbbgondoltuk, a korábbi partnerek mellett új szereplőkkel is kiegészült szakértői csapattal fejlesztettük és még tartalmasabb, izgalmasabb programokkal várjuk a résztvevőket.

muzeumokoszifeszt2018.október 1. - november 11. között ismét megrendezésre kerül a nagysikerű országos rendezvénysorozat, a Múzeumok Őszi Fesztiválja. A fesztivál idei jelmondatával és kiemelt tematikánkkal A kulturális örökség európai évéhez kapcsolódunk. A résztvevő muzeális intézmények újra felfedezik és újraértelmezik saját rejtett értékeiket.

maccabiBudapest rendezheti a 2019-es Maccabi Európa Játékokat, amely a földrész legnagyobb zsidó sporteseménye. A budapesti pályázat a szavazáson Bázel városát múlta felül.  Jusztin Ádám, a Maccabi Vívó és Atlétikai Club elnöke, a magyar pályázat vezetője elmondta: különleges eseménynek lehetnek 2019-ben házigazdái, ...

kalandparkKalandpályák és kalandparkok sokasága kínál már hazánkban is kalandokban bővelkedő programokat a család apraja-nagyja számára. A legtöbb helyszínen gyerek és felnőtt méretekben kiépített, fák közti ügyességi és technikai feladatokkal ellátott pályák közül válogathatnak olvasóink kedvükre az alábbi összeállításunkból.

szabaduloA Trap Factory 2016-ban ismét nagy dobással áll elő. Május 10-től rendelhetők mobil szabadulószobáik, melyekkel bárki átélheti a játék nyújtotta felejthetetlen élményt, az ország bármely pontján. A szobák sátrakban kerülnek felállításra, akkumulátorról működnek, így akár egy puszta közepén is gyorsan üzembe állíthatók.

  • 1
  • 2
  • 3