2022. május 21., szombat - Konstantin

Hírek

Segítség, hogy ne legyen rémálom az autómentés

194

Elakadni az autópálya közepén, amikor sietne az ember, netán épp gyerekekkel is van - ez minden autós rémálma, ami azonban időről időre valóra válik. Megszoktuk: ilyen helyzetben mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha gyorsan szeretnénk folytatni az utunkat. Ez azonban egy új magyar szolgáltatásnak köszönhetően megváltozott: bármikor megtalálják a hozzánk legközelebb lévő segítséget. Sőt, a rendszer hamarosan applikáción keresztül is elérhető lesz.

Miért ilyen drága az autómentés? Bán József, a TakeMe ötletgazdája sokéves tapasztalattal bír ezen a területen, így pontos válasza van a kérdésre: az árakért elsősorban a keresőmotorok hiányosságait okolhatjuk.“Az autósok nem azokat a cégeket látják kiemelve a Google-találatok közt, amelyek közel van a helyszínhez, hanem amelyek a legtöbbet hajlandóak fizetni a hirdetését. Ez még akkor is elmondható, ha például az “autómentés Siófok” kulcszavakra keresünk. Ez nem pénztárcabarát, és nem is segíti az ügyfeleket kihúzni a csávából” - mondja a szakember.Tudni kell, hogy amikor az autómentőt kihívják, az árat a “háromszög” alapján számítják: ez nem más, mint a telephelytől a lerobbant autóig, onnan az úticélig, majd vissza a telephelyig vezető út. Az esetek többségében az így megtett kilométerek után fizetünk, így elmondható, hogy minél távolabbról érkeznek értünk, annál mélyebben kell majd a zsebünkbe nyúlni. “A probléma, hogy aki lerobbant, az általában nehezen határozza meg, pontosan hol is van. Az autómentő gyakran három kört is megtesz, mire megtalálja, és ez alapján fog számlázni. Arra elég kicsi az esély, hogy a közelben lévő céget fogjunk ki, ráadásul jó áron” - mondja Bán József.

Az ügyfél eldöntheti, a pénze vagy az ideje fontosabb

Éppen ezek a nehézségek hívták életre a szolgáltatásukat, ami megreformálhatja az autómentők piacát.“A saját adatbázisunkra épülő rendszer legfőbb előnye, hogy helyalapú: az ország bármely részéről hívnak bennünket, egy órán belül tudunk segítséget küldeni, mivel mindenütt vannak partnereink. Pontosan megadhatóak a földrajzi koordináták, így célirányosan tudjuk küldeni az autómentőt, nincsenek felesleges körök” - mondja Bán József. A cél a fent említett háromszög “ellaposítása”, hiszen minél kevesebb a megtett kilométer, annál alacsonyabb lesz a díj is. Így ha például két település közt rekedtünk, onnan indítható a segítség, amelyikhez közelebb vagyunk.

Innovatív fejlesztés készül az autósok érdekében

A jelenleg manuálisan működő adatbázis hamarosan applikáció formájában is elérhető lesz TakeMe néven, a motorháztető alatt már hónapok óta zajlik a fejlesztés. Itt majd az ügyfél automatikusan kapja meg a hozzá legközelebb eső segítők listáját, sőt maga választhatja ki, melyik cégtől kér segítséget, így azt is eldöntheti, adott helyzetben az idő vagy a pénz számára a fontosabb tényező. “Az appon lévő cégek előzetes árszűrésen esnek majd át, mindig a két-három legolcsóbbat kínáljuk az ügyfélnek. Ezek közül maga választhat az árak, a érkezési idő, sőt, a más autósok által adott értékelések alapján” - mondja Bán József. A szakember cége, a Blackjoe Service Kft. már 5 éve van jelen a piacon, amely idő alatt összesen 1 millió 200 ezer kilométert megtéve mentette az autósokat. Az itt szerzett tapasztalatok alapján alkották meg az appot. Az autómentés mellett 42 tonnáig vállalják motorok, kamionok, autóflották szállítását is.“Már most is országos a lefedettségünk, illetve külföldön, így többek közt Romániában, Ausztriában, Svájcban és Németországban is vannak partnereink. Ezzel együtt folyamatosan várjuk a csatlakozókat, így ez a kör még bővülni fog” - zárja Bán József.

I Forrás: Rendezvény Világ

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 


 

 


 

Tartalom galéria

Bejelentették Magyarország egyik legnagyobb állásbörzéjét

Bejelentették Magyarország egyik legnagyobb állásbörzéjét

More details
Cégmarketing trendek, 2022. június 9.

Cégmarketing trendek, 2022. június 9.

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Teljes a Rendezvény ReStart 2022 konferencia programja

Teljes a Rendezvény ReStart 2022 konferencia programja

More details
Itt az Éttermek Éjszakája!

Itt az Éttermek Éjszakája!

More details
Családi fesztivál az Alcsúti Arborétumban, 2022. június 4 - 5.

Családi fesztivál az Alcsúti Arborétumban, 2022. június 4 - 5.

More details
Élet Erő Expo, 2022. május 19. - június 9.

Élet Erő Expo, 2022. május 19. - június 9.

More details

"Grand Opening - Összefogás" ingyenes koncertek hétvégéje

More details
Megnyitott a Kristály, a Margit-sziget új, kulturális színtere!

Megnyitott a Kristály, a Margit-sziget új, kulturális színtere!

More details