2020. szeptember 23., szerda - Tekla

Hírek

Tudod, hogy mivel foglalkozik egy főállású marketinges kutya? Most eláruljuk!

100

Nem, nem olvastál félre, valóban van egy kutya, egészen pontosan egy magyar vizsla, aki napközben nem lustálkodik, hanem vendégeket fogad és szórakoztat Budapest egyik szabadulószobájában.

Berluska, hivatalos nevén Izabella Berlusconi a Neverland szabadulószoba egyik leglelkesebb alkalmazottja. A vendégek szinte még be sem teszik a lábukat ebbe a többfunkciós térbe, amikor egyből heves farokcsóválásba kezd, hogy üdvözölje az újonnan érkezetteket, így nem csoda, hogy mindenki imádja őt. Olyannyira, hogy Berlusknak még saját Instagram-oldala is van, de erről még később szót ejtünk.

Inkább kezdjük az elején, és eláruljuk, mi is az a Neverland Bar & Escape Room, ha esetleg nem jártál volna még itt. Bár szabadulószobából egyre több van Budapesten, olyan, mint a Neverland nincs még egy. A Dohány utcai helyet nemcsak igényessége és részletesen kidolgozott belső terei (és most nemcsak magukra a szabadulószobákra, hanem szó szerint az összes négyzetcentiméterére gondolunk) különbözteti meg a több hasonló profilú helytől.

never5

Ahogy az imént írtuk, a Neverland egy többfunkciós hely, ahol nemcsak több szabadulószoba (Rácsok mögött, Zárt osztály, Máguspróba, Vadnyugat, Űrhajó) közül válogathatsz, de akkor is betérhetsz ide, ha kalandokra nem, csak néhány finom falatra vagy különleges innivalóra vágysz. Ugyanis a Neverland, ahogy a teljes nevében is benne van, egy bár is, melynek kínálatában többféle salátát és hamburgert is találsz, több különböző főétel mellett.

never2

Érdekesség, hogy a hely lelke, Berluska még az étlapot is megihlette, az egyik étel, a Berlusconi kedvence ugyanis az ő nagy favoritja. Ha mást nem, az édesburgonya pürével és fügemártással tálalt sült kacsamellet érdemes megkóstolnod.

Imádnivaló kisugárzás, meghökkentő név

És ha már ismét szóba jött Berlusconi, ideje jobban megismerni őt. A Neverland minden a szó minden értelmében egyedi és rendhagyó, azért azon sem kell meglepődni, hogy a marketingfeladatok egy jelentős részét egy Izabella Berlusconi nevű kutya látja el, aki a tulajdonos, Josep Jordi Zaragoza Rovira és kedvese, Csenge házi kedvence, aki még egészen apró volt, amikor betette a mancsát a Neverlandbe, és egyből belopta magát a vendégek szívébe. A kutyának nemcsak imádnivaló kisugárzása, de meghökkentő neve is van. Keresztnevét, az Izabellát arról a hölgyről kapta, aki annál az amerikai piacvezető szabadulószoba hálózatnál dolgozik, akivel a Neverland együttműködött. Amikor Izabelle furcsállta, hogy a tulajdonos az olasz politikusról akarja elnevezni a kutyáját, Josep Jordi Zaragoza Rovira úgy döntött, megtréfálja őt, és a nő keresztnevét adta kutyája első nevének.

never3

Bár Berluskának higiéniai okok miatt a konyhába egyértelműen tilos bemennie, néha elkíséri a játékosokat a szabadulószobák egyikébe. Hogy mekkora segítséget jelent, azt majd eldöntheted te magad, ha te is itt jársz. Sőt, Berluska a Neverlandban megtartott rendezvényeket, koncerteket is feldobja, mivel a hely lehetőséget biztosít ilyen jellegű események lebonyolítására is. A Neverland rendezvények számára kialakított részében volt már például japán est, amin egy londoni sushi séf és egy teaszakértő mesélt a távoli ország kultúrájáról.

Saját Instagram-oldala is van

Berluska egyik fő tevékenysége marketingesként, hogy Instagram-oldala segítségével népszerűsíti a Neverlandet. Bizony, a négylábú cukiságnak saját profilja van, ahol édesebbnél édesebb képeket posztol magáról. Berlusconinak nemcsak emberi, hanem állati társasága is van: a szabadulószoba másik, ifjabb állatával, a szintén vizsla Jánossal is remekül kijön, de a törzsvendégek és a Neverland grafikusának ebével is szeret együtt lenni.

never6

Izabella Berlusconi a szabadulószobák izgalmai előtt erőt, utána pedig feltöltődést jelentenek a Neverland játékosai számára, akik feladatuk teljesítése, vagyis a kiszabadulásuk után például azzal köszönhetik meg ennek a rendkívüli marketinges kollégának a fáradozásait, ha kipróbálják az étlap róla elnevezett tételét.

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Szeptember 2020 »
H K Sze Cs P Szo V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Tartalom galéria

Wire/Tube, 2020. december 7-11.

Wire/Tube, 2020. december 7-11.

More details
Háromnapos Turizmus Világnapjával segíti a budapesti szolgáltatókat a BFTK

Háromnapos Turizmus Világnapjával segíti a budapesti szolgáltatókat a BFTK

More details
Régi-új szerepben a Millenáris

Régi-új szerepben a Millenáris

More details
Történelmi lovas show a Lázár Lovasparkban

Történelmi lovas show a Lázár Lovasparkban

More details
Nyitott Főzdék Napja huszonöt kisüzemi sörfőzdével - 2020. október 10.

Nyitott Főzdék Napja huszonöt kisüzemi sörfőzdével - 2020. október 10.

More details
Átadták „Az Erdő álma” pályázat díjait

Átadták „Az Erdő álma” pályázat díjait

More details
Októbertől újra lesznek rendezvények a Hungexpón

Októbertől újra lesznek rendezvények a Hungexpón

More details
Jamie Oliver új éttermet hozhat Budapestre

Jamie Oliver új éttermet hozhat Budapestre

More details
Kisfaludy 2030: több mint 1600 szálláshely újul meg Veszprém megyében

Kisfaludy 2030: több mint 1600 szálláshely újul meg Veszprém megyében

More details