2024. március 28., csütörtök - Gedeon

Hírek

Budapest új közösségi tereként éled újra a Westend Tetőkert

756

Július 3-tól új koncepcióval várja a látogatókat a Westend Tetőkert. A 3 hektáros, gyönyörű növényekkel tarkított környezetben minden nap más szabadtéri sportprogramon hozhatod formába magad a neves instruktorok által tartott edzéseken. Ha pedig csak pihenni vagy lazulni vágysz, szerezz egy piknik kosarat, töltsd meg finomságokkal és heveredj le a fűre terített kockás plédek egyikére és élvezd a napsütést!

Budapest legnagyobb tetőkertje korábban is számos népszerű rendezvénynek adott otthont. Idén nyárra az EURO2020 közvetítése kapcsán terveztek programsorozatot, mely a járványhelyzet miatt nem valósulhatott meg. Helyette az üzemeltető olyan lehetőségekkel állt elő, melyek a megváltozott mindennapjainkra adnak választ, és remek szabadidős alternatívákat kínálva a Westend tetőkertjét a főváros legmenőbb nyitott közösségi terévé alakítják.

A bevásárlóközponton keresztül az I. emelet középső bejáratán keresztül megközelíthető alsó terasz (Westend Millennium Terasz) füves területét hangulatos pihenőzónává alakították, melynek egyik felében klasszikus pokrócos piknikezőt alakítottak ki, míg a füves terület másik részében napvitorlákkal fedett lounge kapott helyet raklap bútorokkal, babzsákokkal és bárral.

Aki piknikezni szeretne, annak először a Westend aluljárószintjén található infopultját kell felkeresnie, ahol kap egy piknik kosarat, mely maximum 4 főre tartalmaz környezetbarát evőeszközöket és egy ajándék Westendes repoharat. A kosár birtokosa kedvezménnyel vásárolhat a bevásárlóközpont ételudvarában a promócióban részvevő éttermeknél. A kosár kaució ellenében vehető át egy, a Westend applikáció Jutalmak menüpontjában aktiválható kuponnal. A piknikező hétfő kivételével minden nap 16.00 órától nyitva 21.00 óráig (pénteken és szombaton 22.00 óráig), kosarak átvételére 20.00 óráig van lehetőség.

Aki aktívabb kikapcsolódásra vágyik, annak is itt a helye! Keddtől péntekig esténként (18.00 vagy 18.30 kezdettel), szombaton és vasárnap pedig délelőtt (10.30 vagy 11.00 órai kezdettel) naponta változó edzésekkel várják az érdeklődőket. Lesz aerobic, jóga és még sok minden más olyan neves instruktorok közreműködésével, mint Rubint Réka, Béres Alexandra, Katus Attila, Szentgyörgyi Rómeó, Czanik Balázs, Diószegi Ádám, Borsodi Balázs, Mórádi Zsolt, Péntek Enikő, Borlai Gerzson, Molnár Andrea vagy Keleti Andrea. A sportprogramokon való részvétel ingyenes, belépés ugyancsak a Westend applikáció Jutalmak menüpontjában elérhető kupon aktiválásával történik.

- A karantén időszakában futó kampányunk során rengeteg komment érkezett vásárlóinktól, amiben elmondták, mennyire hiányzik nekik a Westend közössége, a közös időtöltés, kikapcsolódás és szórakozás lehetősége. Ezért szerettünk volna olyan megoldásokkal előrukkolni, melyek újra összehozzák az embereket, újra nyüzsgéssel töltik meg a bevásárlóközpontot, mindezt teljesen biztonságos és kényelmes körülmények között. Így született meg először a Westend Drive-In Cinema ötlete, mellyel a Cinema City Westend újranyitásáig kínáltunk filmélményeket a hagyományostól eltérő formában. A tetőtér aktivációjával pedig egyidejűleg teremtünk közösségi teret, programlehetőséget, és bővítjük a gasztronómiai lehetőségek tárházát – mondta Kovács Orsolya, a Westend marketingigazgatója.

A Westend Tetőkert augusztus 15-ig működteti ez a koncepciót, ráadásul augusztus 2-ig péntektől vasárnapig 2 óra ingyenes parkolással várják a látogatókat. A tetőkerti programoknál maximálisan szem előtt tartják az egészségügyi előírásokat, így számos ponton lehetőséget kínálnak a kézfertőtlenítésre, kiemelt figyelmet szentelnek a takarításra és a megengedett maximális létszám betartására.


A Westend Budapest legnépszerűbb bevásárlóközpontja. Népszerűségét központi elhelyezkedésének, széles kínálatának (több mint 400 üzlet és több mint 50 vendéglátóipari egység) és folyamatos megújulásának köszönheti és éves szinten közel 21 millió látogatót számlál.

A tavaszi koronavírus világjárvány a bevásárlóközpont működését is erőteljesen érintette. A Westend látogatószáma a járványidőszak súlyosabb napjaiban az átlagos forgalom 10 százalékáig esett vissza. A korlátozások miatt az egyébként megszokott napi 55 ezer helyett alig több mint 5 ezer ember látogatta. A bevásárlóközpont bezárása azonban a példátlan látogatószámcsökkenés ellenére sem jöhetett szóba. Ennek oka az volt, hogy az épületben olyan közszolgáltatást végző üzletek, szupermarketek, drogériák, bankfiókok és patikák is vannak, amelyek nyitva tartását a kormányzat előírta és így biztosítani kellett számukra a működési lehetőséget. A korlátozások enyhítésével a látogatószám folyamatosan növekedett, június második felére elérte a 80%-os szintet. A pandémia időszakában igyekeztek olyan koncepciókat kidolgozni, melyek új alternatívákat és biztonságosan élvezehető környezetet biztosítanak a látogatóknak.


 

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Március 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tartalom galéria

Betehet az útdíj a buszos osztálykirándulásoknak

Betehet az útdíj a buszos osztálykirándulásoknak

More details
Karikó Katalin és Ráskó Eszter a legbefolyásosabb magyar nők között!

Karikó Katalin és Ráskó Eszter a legbefolyásosabb magyar nők között!

More details
Fókuszban a fenntarthatóság – szakácsversenyt szervezett a Delirest

Fókuszban a fenntarthatóság – szakácsversenyt szervezett a Delirest

More details
Ezekben a szállodákban a legjobb aludni

Ezekben a szállodákban a legjobb aludni

More details
Év Szállodája kategórianyertes lett a Thermal Hotel Visegrád

Év Szállodája kategórianyertes lett a Thermal Hotel Visegrád

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Nemzetközi kézműves húsipari szakkiállítás Stuttgartban, 2024. szeptember 28-30.

Nemzetközi kézműves húsipari szakkiállítás Stuttgartban, 2024. szeptember 28-30.

More details
Fényfestéssel, nyomozással és tobozkörúttal vár a Folly Arborétum húsvétkor

Fényfestéssel, nyomozással és tobozkörúttal vár a Folly Arborétum húsvétkor

More details
Új tárlattal startol a Szentendrei Tavaszi Fesztivál, utoljára 40 éve volt ilyen kiállítás

Új tárlattal startol a Szentendrei Tavaszi Fesztivál, utoljára 40 éve volt ilyen kiállítás

More details