2020. május 31., vasárnap - Angéla

Hírek

A home office egyik leghatékonyabb szoftvere

148

Kis és nagyvállalati szoftver, amely a világon bárhol elérhető, otthon is! A home office egyik leghatékonyabb szoftvere. Dolgozz gyorsan, hatékonyan, bárhol, bármikor. Tudunk segíteni, hogy szoftveresen is jól működjön a távmunka!

Microsoft Office 365


…egy olyan felhő alapú előfizetéses szolgáltatás, amely egyesíti magában a napjaink munkastílusát legjobban szolgáló eszközöket. Microsoft Teams-hez hasonló, hatékony felhőszolgáltatásokkal párosítva az Office 365 korlátlan lehetőségeket biztosít a tartalmak létrehozására és megosztására, bármilyen eszközről is van szó.

A Microsoft Office 365 biztonságos, megbízható és rugalmas csomagban egyesíti a Microsoft felhő alapú irodai szolgáltatásait, melyet a nagyfokú biztonság, megbízhatóság és a könnyű használhatóság figyelembevételével terveztek.

Az Office 365 egy olyan felhő alapú előfizetéses szolgáltatás, amely egyesíti magában a napjaink munkastílusát legjobban szolgáló eszközöket. A kategóriájukban a legjobb appokat (például Excel és Outlook) a OneDrive-hoz és a Microsoft Teams-hez hasonló, hatékony felhőszolgáltatásokkal párosítva az Office 365 korlátlan lehetőségeket biztosít a tartalmak létrehozására és megosztására, bármilyen eszközről is van szó.

Ezekkel az alkalmazásokkal megoldható a vállalati szintű, biztonságos levelezés, a belső chat-alapú kommunikáció, illetve egyszerű videokonferencia jellegű virtuális értekezletek szervezése és a dokumentumszerkesztés/-tárolás/-megosztás.

A LEGFONTOSABB ELŐNYEI

 

  • felhő alapú szolgáltatáscsomag alacsony havidíjért, beruházás nélkül,
  • rugalmasan, havonta bővíthető vagy csökkenthető felhasználói licensz,
  • nincsenek hardver karbantartási, javítási, rendelkezésre állási költségek szerveroldalon,
  • mindig a legújabb verziójú, legális Office-szoftverek (Word, Excel, PowerPoint, OneNote),
  • interneten keresztül bárhonnan elérhető üzleti e-mail, naptárral, céges dokumentumtárral, csoportmunkára alkalmas felülettel, egységes kommunikációval,
  • automatikus adatmentés, minden adat nagy rendelkezésre állású szerverközpontban van tárolva,
  • hatékony virtuális értekezletek tartása.

Az online szolgáltatásoknak köszönhetően bárhonnan hozzáférhet a levelezéséhez, dokumentumaihoz vagy indíthat webkonferenciát és kezdeményezhet csoportmunkát. A dokumentumokat akár a munkatársakkal, vagy külső partnerekkel egyszerre is szerkeszthetik és megoszthatják velük. Van lehetőség a meglévő informatikai infrastruktúrával együtt hibrid kialakításban használni, és van lehetőség annak kiváltására is egy migrációs projekt keretében. Akár kis- vagy középvállalatról van szó, a Microsoft Office 365 eltérő csomagokat kínál, így mindenki megtalálhatja a vállalkozása számára megfelelő szolgáltatásokat.

A Microsoft Teams-hez és az Office 365-höz való csatlakozásban megbízható partnere az EXTRICO Systems Hungary Zrt. 

CSATLAKOZNI SZERETNÉK >>

MICROSOFT TEAMS — Távol, mégis közel, széles körű funkcionalitás.


Tíz vagy akár tízezer résztvevős értekezleteket is tarthat. Hangos, videós és webes konferenciát tarthat bárkivel a szervezetén belül és kívül, vagy nagyszabású élő eseményeket rendezhet. Olyan funkciókhoz juthat hozzá, mint például az ütemezési segítség, az értekezleteken való jegyzetelés, a képernyőmegosztás, az értekezletek rögzítése és a csevegés. Kiváló minőségű a hang, a kép és a megosztott képernyők. Hatékonyabbá teheti az online értekezletet a háttérinformációk és tartalmak megosztásával, valamint a mesterséges intelligencia segítségének igénybevételével.

A széles körű kommunikáció a mai vállalati kultúrában elengedhetetlen, különös tekintettel a fiatal generáció kommunikációs szokásaira. A Microsoft Teams egy chat-alapú kommunikációs és csapatmunkaeszköz, mellyel új szintre emelhetjük a vállalati együttműködést. Dolgozzon bárhonnan, csevegjen a csapatával, használjanak közösen fájlokat és adatokat, mindezt egy felületről!

Egyetlen gombnyomással válthat csoportos csevegésről videokonferenciára. Tíz vagy akár tízezer fős csapatok találkozhatnak egy helyen, függetlenül attól, hogy hol vannak éppen a világban.

RÉSZLETEK, SZOLGÁLTATÁSMEGRENDELÉS >>

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Május 2020 »
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tartalom galéria

Stadionokba már mehetünk, szórakozóhelyekre még nem

Stadionokba már mehetünk, szórakozóhelyekre még nem

More details
Aki nem tartja be a védőtávolságot egy rendezvényen, azt a szervezők eltávolíthatják

Aki nem tartja be a védőtávolságot egy rendezvényen, azt a szervezők eltávolíthatják

More details
Mától meghatározott feltételekkel megtarthatók a szabadtéri rendezvények

Mától meghatározott feltételekkel megtarthatók a szabadtéri rendezvények

More details
Ötcsillagos szállodát építene Tatán az Avalon

Ötcsillagos szállodát építene Tatán az Avalon

More details
RE - START: Hogyan térjünk vissza a munkahelyekre? 2020. június 3.

RE - START: Hogyan térjünk vissza a munkahelyekre? 2020. június 3.

More details
Az üzletek fele zárva maradt a bevásárlóutcákban  - FELMÉRÉS

Az üzletek fele zárva maradt a bevásárlóutcákban - FELMÉRÉS

More details
Virtuálisan ünnepli a gyermekeket a BKV és a Magyar Telekom

Virtuálisan ünnepli a gyermekeket a BKV és a Magyar Telekom

More details
15. Budapesti Oldtimer Show, 2020. október 9-11. (modosítás)

15. Budapesti Oldtimer Show, 2020. október 9-11. (modosítás)

More details
Nyár végén sem lesz Velencében Biennále

Nyár végén sem lesz Velencében Biennále

More details