2024. május 1., szerda - Fülöp

Archívum

Azahriah és DJ Joel Corry is fellép szombaton a Hősök terén a Onerepublic mellett az MTV World Stage-en

760

 A népszerű magyar énekes-dalszerző, Azahriah és az elektronikus zene nagyágyú DJ-je, Joel Corry is élőben lép fel az MTV World Stage Magyarország színpadán az MTV Music Week zenei programsorozat utolsó koncertjén, november 13-án, szombaton a Hősök terén.

A 2021-es MTV EMA-t, a Europe Music Awards show-t november 14-én, vasárnap, közép-európai idő szerint 21:00-tól élőben közvetítik világszerte Magyarországról, a Papp László Sportarénából. A nem mindennapi gálát az MTV World Stage koncert vezeti fel az EMA előestéjén, melynek kiemelt fellépője a OneRepublic lesz.

Azahriah, Magyarország egyik legizgalmasabb feltörekvő pop előadója, aki pillanatok alatt robbant be slágereivel. Dalai, a Rét, a Mind1 és az El Barto hihetetlen sebességgel száguldottak a slágerlisták élére.  A Camouflage című debütáló albuma sikerének is köszönheti, hogy a 2021-es MTV EMA “Legjobb Magyar Előadó” jelöltjei között szerepel és több mint tízezres hazai közönség előtt léphet fel az MTV World Stage-en.
Az MTV “Being Joel Corry” című digitális sorozatának sztárja, a David Guettával és Raye-vel való együttműködéséről is híres DJ és producer, Joel Corry egymás után adja ki a nagyobbnál nagyobb slágereket. Ilyen a 'Lonely' című platina sláger, a MNEK-kel közös 'Head and Heart' című dal vagy a táncmester Jax Jones-szal közös 'Out Out' is, amelyben Charli XCX és az MTV EMA házigazdája, Saweetie is közreműködik. Joel az MTV World Stage színpadán a Mabellel közös új dala, a várva várt „I Wish” megjelenésének csúcsán fog fellépni.

„Ez egy valóra vált álom! Annyira büszke vagyok, hogy felléphetek a magyarországi rajongóim előtt ezen a kiemelkedő rendezvényen a Hősök terén. Az MTV World Stage egy nagyon különleges este lesz mindannyiunk számára" – mondta Azahriah.

Joel Corry hozzátette: „Micsoda hihetetlen helyszín egy show-hoz. Ez egy nagyon látványos este lesz. World Stage Magyarország – bulizzunk egy jót!"

Az MTV World Stage egy globális zenei sorozat, amely a világ legmenőbb előadóit mutatja be. A legexkluzívabb koncerteken, világhírű zenei fesztiválokon és egyedülálló koncerthelyszíneken élőben rögzített MTV World Stage a zenei világ legmeghatározóbb előadóit ismerteti meg a zenerajongókkal az otthonukban.

A 2021-es MTV EMA show-t – amelynek Saweetie lesz a házigazdája – az MTV globális hálózatán keresztül közel 180 országban közvetítik. A gálán olyan ikonikus előadók lépnek fel, mint Ed Sheeran, az Imagine Dragons J.I.D.-vel, Maluma, Måneskin, Kim Petras, YUNGBLUD, a OneRepublic, girl in red, és Griff. További előadókra és a díjátadók személyére a későbbiekben derül fény. 

A hivatalos MTV vörös szőnyeget a Zalando segítségével mutatják be.

Már elérhető az MTV Hungary hivatalos Viber Community-je, ahol a rajongók nem csak a legfrissebb EMA újdonságokról értesülhetnek első kézből, de további szórakoztató tartalmakat is találnak. Az MTV Hungary Viber Community-hez ezen a linken lehet csatlakozni.

Sajtóanyagok, illusztrációk, illetve további információk találhatók a press.mtvema.com oldalon.

A rajongók mindenről értesülhetnek az EMA-val kapcsolatban, ha követik a show-t az Instagramon, Snapchaten, Twitteren és Facebookon, illetve bekapcsolódhatnak a társalgásba a közösségi média csatornákon az #MTVEMA hashtaggel.

Az MTV World Stage koncertre korlátozott számban már kaphatók a  jegyek, egységes 3590 Ft-os áron, az alábbi linken: https://www.eventim.hu/mtvworldstage/

MTV EMA közvetítés

Nov 14 - 20:00 EMA PRE-SHOW Live

Nov 14 - 21:00 EMA Main Show Live

Nov 14- 23:00 EMA Main Show ismétlés

Nov 15 - 09:10 EMA Main Show

Nov 15 - 23:00 EMA Main Show

Live stream: mtvema.com   


 

A díjátadó a Comedy Central és Paramount Network csatornákon is élőben követhető.

A Coca Cola, a Jack Daniels, a Finlandia, a Bacardi és a Heineken az MTV EMA hivatalos italpartnerei.

A 2021-ES MTV EMA-RŐL:

A 2021-es MTV EMA november 14-én lesz látható világszerte, annak ünnepléseként, hogy „A zene mindenkié”. Az MTV EMA minden évben az egyik legnagyobb zenei díjátadó show, amely a legmenőbb zenészeket ünnepli a világ minden tájáról és egyedülálló multiplatform élményt nyújt a rajongóknak az MTV globális hálózatán keresztül csaknem 180 országban. Kövesd az @MTVEMA-t a Facebookon, Twitteren, //www.tiktok.com/@mtvema?lang=en">TikTokon és Instagramon, és kapcsolódj be a társalgásba az #MTVEMA hashtaggel. A rendezvény főproducere Bruce Gillmer és Richard Godfrey, producerei pedig Debbie Phillips és Chloe Mason.

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

Tartalom galéria

HÉTSZER 7 - Erzsébetváros fesztiválja, 2024. június 1-ig

HÉTSZER 7 - Erzsébetváros fesztiválja, 2024. június 1-ig

More details
Virágzó kert: anyák napi séta az ELTE Füvészkertben, 2024. május 5.

Virágzó kert: anyák napi séta az ELTE Füvészkertben, 2024. május 5.

More details
Budapesti Tavaszi Fesztivál, 2024. április 29. - május 12.

Budapesti Tavaszi Fesztivál, 2024. április 29. - május 12.

More details
Komáromi Napok, 2024. április 26. - május 1.

Komáromi Napok, 2024. április 26. - május 1.

More details
VII. Kézműves-Sör-Majális, 2024. április 30- május 1.

VII. Kézműves-Sör-Majális, 2024. április 30- május 1.

More details
Városligeti Majális, 2024. május 1.

Városligeti Majális, 2024. május 1.

More details
Országos Diesel Találkozó, 2024. április 30. - május 1.

Országos Diesel Találkozó, 2024. április 30. - május 1.

More details
Tabán fesztivál, 2024. május 1.

Tabán fesztivál, 2024. május 1.

More details
Majális az Északi Járműjavítóban, 2024. május 1.

Majális az Északi Járműjavítóban, 2024. május 1.

More details