Minden létező ágazatban munkaerőhiány van. Mi az oka? Nincs annyi ember, mint volt a járvány előtt? Az lehetetlen. Akkor hová szívódtak fel? Sem minőségi, sem mennyiségi új munkavállalót nem találunk.…
Érintésmentes, papír nélküli, hibrid munkahely és felhőben működik. Ilyen ma az iroda. A COVID teljesen átírta az ügyviteli, irodai adminisztrációt, az ügyviteli munkát. A cégek többsége minden fejlesztési forrását technológiaváltásra…
Az esztergomi Bistro42 neve mindenkinek ismerősen cseng, aki otthonosan mozog a hazai gasztro-világban. A 42 Restaurant and Bar néven újranyitott étterem megújult koncepció mentén, alapjaiban átalakított különleges enteriőrrel és nagyvilági…
A magyar főváros legközelebb 2022-ben rendezheti meg Európa legjelentősebb élelmiszeripari és vendéglátó szakkiállításának régiós eseményét; a Sirha Budapestet. A vendéglátásban dolgozók számára kihagyhatatlan esemény ez, mivel itt, a HUNGEXPO Budapesti…
2022. március 23-24-én újra Budapest lesz az európai gasztronómia középpontja, hiszen hat év után ismét Magyarország rendezi a Bocuse d’Or európai döntőjét. Ez azért is rendkívüli elismerés a nemzetközi versenyformátumtól, mert európai…