Nyomtatás

AMTS - Nemzetközi Automobil és Tuning Show - 2021. augusztus 27-29.

129

Több, mint 1.000 nemzetközi autókülönlegesség, hatalmas show és rengeteg színes program egyetlen belépőjegy áráért!

Az AMTS mindenkié. Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy - amellett, hogy az AMTS-t idén mindenképpen megtartjuk - ha csak egy kicsi esély is van rá, hogy minden kiállítónk és látogatónk részese tudjon lenni a jubileumi rendezvénynek, akkor ezt a lehetőséget megragadjuk és a show időpontját a legtöbb látogatónk és kiállítónk által javasolt, nyár végi dátumra tesszük.

ÉRVÉNYES-E A KORÁBBI BELÉPŐM A KÖVETKEZŐ AMTS-re?

Minden eddig megvásárolt, a 2020-as, vagy 2021-es dátumok bármelyikére szóló jegy változatlan formában érvényes az augusztusi rendezvényünkre.

Át kell-e váltsam augusztusi belépőre a meglévő jegyem?

Minden, a 2020-as, vagy 2021-es AMTS-re megvásárolt belépőjegy bármely napi belépőnek számít júniusban, függetlenül attól, hogy a rendezvény mely napjára vetted. A jegyekkel semmilyen további teendőd nincs, mint magaddal hoznod majd kinyomtatva, vagy okostelefonon bemutatva. Csak a rajtuk található vonalkód számít, a beléptetőrendszer kizárólag ez alapján enged majd be a rendezvényre.

Vissza lehet-e még VÁLTANI A JEGYEM?

Ahogyan korábban, most is lehetőséget biztosítunk minden látogatónknak, hogy igény szerint visszaváltsa már meglévő, kedvezményes árú jegyét. Felületünkön erre egészen június 25-ig van lehetőség, minden egyes jegyvásárlónkat 2021. május 16-ig bezárólag e-mailben értesítetjük az elérhető opciókkal, valamint a visszaváltáshoz szükséges egyedi linkkel. 

Visszatekintés - 2019-es kiállítás

Új időpont: 2021. augusztus 27-29.
Helyszín: Hungexpo
További információk: www.amts.hu/hu

(Esemény Menedzser)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek