2024. október 22., kedd - Előd

Hírek

Az ITB Berlin pályázatot hirdet innovációs megoldások beadására

53

Az iparág úttörői mostantól jelentkezhetnek az ITB Berlin eTravel Stage és ITB Innovators rendezvényekre. Mindkét program betekintést nyújt a legújabb trendekbe, megoldásokba és technológiákba a 2025. március 4-6. között megrendezésre kerülő ITB Berlin előtt és alatt.

Az innovációk döntő sikertényezőt jelentenek a turisztikai ágazat további fejlődése és jövő biztosítása szempontjából. A világ legnagyobb utazási szakkiállításaként az ITB Berlin úttörő platformot kínál ezeknek az innovációknak. Az ITB Berlin Convention szerves részét képező eTravel Stage 2025. március 4. és 6. között a technológiai változásokra és az utazási ágazat digitális fejlődésére összpontosít. A szakértők összesen öt tematikus sávban oszthatják meg tudásukat a nemzetközi szakmai közönséggel. Az ITB Innovátorokkal az ITB Berlin az utazási ágazat látnokait állítja reflektorfénybe. A jövő platformjaként az ITB Berlin kiállítóinak olyan innovatív termékei, újdonságai és szolgáltatásai kerülnek itt bemutatásra, amelyek képesek tartós hatást gyakorolni az iparágra.

Pályázati felhívás: ITB Berlin - eTravel Stage

Az utazási ágazat szakemberei aktívan alakíthatják a kongresszus programját: Az előadások keretében az utazási technológiával és a digitalizációval kapcsolatos ötleteiket, esettanulmányaikat, bevált gyakorlati példáikat és helyszíni beszámolóikat mutathatják be az iparági közönségnek. Ez magában foglalja az utazási ágazat vezetőit, az e-kereskedelemtől az IT-ig számos ágazat döntéshozóit, nemzetközi iparági szakembereket, a média képviselőit és bloggereket, valamint fiatal szakembereket és diákokat.

A témák a mesterséges intelligenciától és a fenntartható jövőt szolgáló utazási technológiától kezdve a kevert valósággal, a Web3-on át a szállodatechnológiáig terjednek. A Call for Papers már elérhető és ingyenes mindazok számára, akik részt vesznek az utazási ágazat digitalizálásában. Az eTravel Stage-en elhangzó hozzászólások végső kiválasztását az ITB Berlin szakértői tanácsa és a kongresszus csapata végzi. A pályázatokat 2024. október 31-ig lehet benyújtani. További információk és a regisztrációs űrlap a Call for Papers - ITB Berlin eTravel Stage oldalon található.

Már lehet jelentkezni az ITB Innovators 2025-re

2023 óta az ITB Berlin ITB Innovators név alatt egy platformot biztosít a kiállító vállalatok számára, hogy bemutassák azokat az innovációkat, amelyek társadalmi, gazdasági vagy technológiai változások révén tartósan befolyásolják az utazási ágazat jövőjét. Az ITB Innovators csapata ingyenesen mérlegelheti úttörő megoldásaikat a start-up és a már befutott vállalatok számára. A javaslatokat 2025. január 17-ig fogadják el. További részletek és a jelentkezési lap elérhető a Call for Papers - ITB Innovators 2025 oldalon.

ITB 360° - Travel Hero podcast: Milyen lehetőségeket kínálnak az innovációk a turizmusban?

A turisztikai ágazat digitális átalakulásának legújabb trendjei és fejlesztései nem csak a márciusi ITB Berlin során, hanem egész évben az ITB 360° középpontjában állnak. Szakcikkekkel, interjúkkal és a Travel Hero podcasttal az ITB 360° egész évben platformot kínál az úttörő ötleteknek és az iparág gondolkodóinak. A Travel Hero podcast legutóbbi, „Tech Travel: AI Transforming the Future of Tourism” című epizódja a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket világítja meg az utazási ágazat számára. Az iparági szakértők, Leila Summa a Play To Change-től, Markus Stumpe, a Cruisewatch vezérigazgatója és Christian Watts, a Magpie Travel vezérigazgatója megosztják meglátásaikat és megvitatják a technológiában rejlő lehetőségeket. További ITB 360° tartalmak online elérhetők.

Az ITB Berlinről, az ITB Berlin Conventionról és az ITB 360°-ról

Az ITB Berlin 2025. március 4-6. között, keddtől csütörtökig, kizárólag a szakmai látogatók számára rendezett szakkiállításként kerül megrendezésre. Az ITB Berlin 1966 óta a globális utazási iparág vezető szakkiállítása. A nemzetközi hírű ITB Berlin Convention a korábbiakhoz hasonlóan a kereskedelmi kiállítással párhuzamosan, élőben, a berlini kiállítási központban kerül megrendezésre. Az 2024-es mottó: „Pioneer the Transition in Travel & Tourism. Together“ címmel az üzleti élet, a tudomány és a politika vezető előadói négy színpadon, összesen 17 témakörben, több mint 24 000 vendég előtt vitatták meg a jelen és a jövő ágazati kihívásait. Az ITB Berlin 2024-en 170 országból és régióból több mint 5500 kiállító mutatta be termékeit és szolgáltatásait közel 100 000 résztvevőnek. Az ITB Berlin egész évben jelen lévő globális innovációs központként az ITB 360° segítségével egész évben értékes betekintést nyújt a globális turisztikai közösségnek szakcikkek, podcast epizódok és más innovatív tartalmak formájában.

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

Tartalom galéria

Az ITB Berlin pályázatot hirdet innovációs megoldások beadására

Az ITB Berlin pályázatot hirdet innovációs megoldások beadására

More details
Tokaj Wine Congress, 2024. október 27-30.

Tokaj Wine Congress, 2024. október 27-30.

More details
Ambiente, Christmasworld és Creativeworld, 2025. február 7-10.

Ambiente, Christmasworld és Creativeworld, 2025. február 7-10.

More details
Jubileumi X. Országos Rajzfilmünnep, 2024. november 15-17.

Jubileumi X. Országos Rajzfilmünnep, 2024. november 15-17.

More details
Vagyon és pénz. Gyarapítva jó! - 2024. október 29.

Vagyon és pénz. Gyarapítva jó! - 2024. október 29.

More details
A Balatonra csábítja az üzleti utazókat a Mövenpick BalaLand

A Balatonra csábítja az üzleti utazókat a Mövenpick BalaLand

More details
’56 a szentendrei Skanzenben

’56 a szentendrei Skanzenben

More details
Zamárdiban nem lesz több Balaton Sound

Zamárdiban nem lesz több Balaton Sound

More details
Bordói Nagykóstoló, 2024. november 30.

Bordói Nagykóstoló, 2024. november 30.

More details