2024. július 14., vasárnap - őrs

Hírek

Magyarország első női csúcstalálkozója, a társadalmi hasznosságot díjazták

427

Csütörtökön, Budapest szívében az ország minden pontjáról összegyűltek a NŐK, hiszen lezajlott Magyarország első női csúcstalálkozója, a Tudatos Nők Napja. Közel 300 vendég gyűjt össze, hogy egy inspiráló napot töltsenek el a fejlődés jegyében, ahol példaképektől tanulhattak és választ kaphattak nemcsak az üzleti, de a személyes, globális, társadalmi kihívásaikra is!

2024.05.16-án megrendezték a Tudatos Nők Napját, Magyarország első női csúcstalálkozóját, a női edukáció, a nők tudatosságra ösztönzése és a szemléletváltozás jegyében. A belváros egyik legszebb felújított történelmi épületében, a Kozmo Luxury Hotelnek otthont adó egykori Távközlési Palotában megrendezésre kerülő egésznapos eseményen és díjátadón hazánk neves üzleti- és közismert médiaszemélyiségei gyűlnek össze egy közös értékrend mentén, és töltöttek el egy teljes napot a fejlődés és inspiráció szellemében – az alapoktól a mesterfogásokig.
A cél inspirálni másokat ezzel az eseménnyel, de nem a klasszikus üzleti női rendezvények eddig megszokott módján, hanem teret engedni olyan kérdésköröknek is, mint pl. fizikai-mentális jólét, női működés, örökölt sorsunk, sikeres párkapcsolat.” – mondta el dr. Orosz Cintia, az esemény ötletgazdája.

Neves előadók, izgalmas témák

A nap során sikeres nők, női vezetők történetei inspiráltak és adtak iránymutatást saját céljaink és álmaink megvalósításához. Nagyon színes és átfogó beszélgetések voltak, az örökölt sors, a karrier, az egészség, a sport, a pénzügyeink, az állatvédelem, a reziliencia területén. Nagy sikert aratott a Férfi szemmel panel, ahol valódi nézőpontok ütköztek, milyen is egy Tudatos Nő.

Az eseményen ott volt:
Pistyur Veronika, Rubint Réka, Illés Fanni, Kiss Virág, Békési Brigitta, Freddie- Fehérvári Gábor, Gregor Bernadett, Drávucz Rita, Köllő Babett, Zsiga Melinda, Túróczi Réka Oczella Eszter, Erdélyi Nikolett, Túróczi Réka, Chris Parker, Dr.Orosz Cintia, az üzleti élet kiemelkedő szereplői közül Buday-Kollárik Tímea, Egyházi Nikolett, Juhász-Váczi Heni, Balázs Ildikó, Beke Zsuzsanna, Várhelyi Bernadette, Martonosi Edit, Csereklei Zoltán, Bara Ágnes, Ódorné Angyal Zsuzsanna, Fábri Ágnes, G. Kiss Orsolya, Nagypál Mónika, Forray Niki, Sarbó Gergő.

A Tudatos Nők Napja az első rendezvény, ahol a fiatal Tudatos Nagykövetek, találkoznak az idősebb generáció példaképeivel. Sávolt Karolina, Tóth Maja, Schobert Lara, Tóth Gréta Hanna. Csodálatos volt látni, hogyan gondolkodnak már fiatalon, és azt is, mit jelentett számunkra pl. egy Rubint Rékával való találkozás.

„A mi időnkben nem volt ilyen lehetőség, hogy a fiatalok találkozhattak a példaképeikkel, egy ilyen felületen. Nem volt rá lehetőség, hogy kapcsolódjunk, ez óriási dolog, hogy egy ilyen megteremtődött. Büszke vagyok Larára, ahogy megnyilvánul, amit képvisel.

A Tudatos Nők Napjának missziója és víziója még jobban beigazolódott, csakis a tudatosabb élettel, információkkal tudunk egy boldogabb életet élni és egy jobb, boldogabb szemléletű Magyarországot teremteni. A nő, az anya a család motorja. Ha a nő tudatos és ismereteket szerez, azt a tudást adja át már a gyermekének és környezetének.

Az esemény fővédnöke, Koncz Zsófia energiaügyi miniszterhelyettes asszony személyesen is jelen volt, és megosztotta tapasztalatait a munka-magánélet egyensúlyáról.

Díjátadás a társadalmi hasznosság figyelembevételével

Külön öröm volt a jelenlévőknek, hogy az esti díjátadón, maga személyesen adta át a díjat az ’Év Tudatos Nőjének’, Patzauer Évának, a Csodalámpa Alapítvány alapítójának, aki életveszélyben lévő gyermekek kívánságait teljesíti.

Az ’Év Fiatal Tudatos Nő díjat’ Tóth Maja kapta, aki 14 évesen Könyvklubjával inspirálja a fiatalokat az olvasásra. A Nemzetközi Külön Díjat, Nagypál Mónika, a Netrisk HR vezetője kapta. Állatvédelmi különdíjat kapott Vidra Betty. Az Elkötelezettnek lenni különdíjat Rubint Réka kapta, aki meghatódva vette át a díjat. A Leginspirálóbbnak lenni különdíjat Erdélyi Nikolett, a nikolett.com alapítója kapta, az üzleti különdíj pedig dr. Bozóky Anitához (MVM) került.

Az elismerések átadása a rendezvény egyik csúcspontja volt, mely ünnepélyes keretet biztosított a rendezvény misszójához. Különleges élmény volt Szikszai Péter énekes produkciója, Csórics Balázs verselése, és a SikkMeUp ruhakölcsonző bemutatója a fenntarthatóság jegyében az épület ikonikus

I Forrás: Üzleti Hírszerzés

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

Tartalom galéria

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Balaton Beer Weekend, július 12-14.

Balaton Beer Weekend, július 12-14.

More details
2025 őszén indul útnak a Celebrity Xcel tengerjáró

2025 őszén indul útnak a Celebrity Xcel tengerjáró

More details
Anna Fesztivál, 2024. július 22-28.

Anna Fesztivál, 2024. július 22-28.

More details
Anna bál Balatonfüreden, 2024. július 27.

Anna bál Balatonfüreden, 2024. július 27.

More details
Aratóünnep, 2024. július 13.

Aratóünnep, 2024. július 13.

More details
Dunamenti Halfesztivál, 2024. július 19-20.

Dunamenti Halfesztivál, 2024. július 19-20.

More details
Álláskeresés nyáron?

Álláskeresés nyáron?

More details
Orvosruha.hu: korall cipzáras tunika (x)

Orvosruha.hu: korall cipzáras tunika (x)

More details