Nyomtatás

Tankonyhától a Michelin csillagig - március 10-én alapítványi támogatói estet rendez a Gundel Iskola

569

Az idén 70 éves jubileumát ünneplő Gundel Iskola 2023. március 10-én alapítványi támogatói estet rendez, melyre szeretettel várja egykori diákjait. Az esemény célja a kiemelkedő szakmai műhelymunka bemutatása a szülők és támogató partnerek felé, az iskolához és egymáshoz való kötődés erősítése, valamint a volt Gundelesek közötti kapcsolati háló megtartása. 

A büfévacsora menüsorát Bocuse d’Or döntős és Michelin csillagos séfek állították össze, akik büszkék rá, hogy szakmai karrierjük az Ecseri útról, a Gundelből indult.
A belépőjegyekből és a helyszínen árult tombolából származó bevétel az iskola szakmai oktatási színvonalának további növelését és a diákok támogatását segíti elő. Ezek a felajánlások nagyban hozzájárulnak, hogy a Gundel Iskola továbbra is az ország legeredményesebb és legismertebb vendéglátó és turisztikai technikuma legyen. A támogatói díj tartalmazza a büfévacsora árát. 

Bővebb információ a Facebook esemény oldalán olvasható. 

I Forrás: maresz.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek