Nyomtatás

Az energia mindent visz az ingatlanpiacon! Átadták a Real Estate Awards díjait

454

Idén is a Pesti Vigadóban került sor február 23-án csaknem 400 szakember jelenlétében a Real Estate Awards díjátadójára.

Tavaly a járvány konszolidációja után fellendülő ingatlanpiacot újabb kihívások érték, elég csak az energiaválságra, a rekordinflációra, illetve az emelkedő kamatokra, kivitelezési és anyagköltségekre gondolnunk. Olyan trendek kerültek még inkább fókuszba, mint a digitalizáció, az energiahatékonyság, a megújuló energiák és az ESG. Idén már 13. alkalommal díjazta az ingatlan.com csoporthoz tartozó Az Év Irodája az új ingatlanfejlesztéseket, projekteket, vállalatokat és szakembereket. A díjazott projektek már hatékonyan reagálnak az új piaci kihívásokra, és még markánsabban épültek be az új megoldások a ingatlanfejlesztési és -kezelési folyamatokba.

Az energia mindent visz az ingatlanpiacon! Átadták a Real Estate Awards díjait

| Forrás és fotó: realista.ingatlan.com

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek