Nyomtatás

Újabb vidéki hotelt gyűrt maga alá az energiaválság

765

Véglegesen bezár a kisbéri Kincsem Wellness Szálloda. 2023. január 6-án végérvényesen bezár a Komárom-Esztergom vármegyei Kisbéren a Kincsem Wellness Hotel, tájékoztatott a közösségi portálon a létesítmény.

A hotel vezetősége mindent megtett annak érdekében, hogy a szálloda tovább működhessen, munkát és megélhetést biztosítva számos család számára, de sajnos a jelenlegi energiaválság a szálloda bezárását hozta el

– írta a bejegyzésben Imre Károly szállodavezető, köszönetet mondva minden vendégüknek, hogy jelenlétükkel hozzájárultak a Kincsem Wellness Hotel eddigi fennmaradásához és működéséhez.

Kifejezzük segítő családtagjaink, barátaink és lelkes személyzetünk részére is köszönetünket, akik segítették szállodánkat a vendégek igényeinek minél szélesebb körű és maradéktalan kiszolgálásában. Köszönet tartozik mindenkinek, aki bátorítással és jó szóval igyekezett munkánkat segíteni

– fogalmazott a szállodavezető, hozzáfűzve, hogy a szálloda internetes felületei január hatodikától nem lesznek elérhetőek.

A hotel 2000-ben nyitotta meg kapuit, azóta családi vállalkozásként működött.

I Forrás: sokszinuvidek.24.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek