Nyomtatás

Imádták a nézők az idei budapesti Fashion Week-et

710

Közel 4 ezer látogatót vonzott a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) szervezésében idén ősszel a 10. jubileumát ünneplő Budapest Central European Fashion Week.

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) szervezésében idén ősszel 10. jubileumát ünneplő Budapest Central European Fashion Week központi eseményét a hétvége során több mint 2 ezren látogatták meg a Szépművészeti Múzeum falai között, ahol a világ legismertebb művészeinek alkotásai mellett vonultak fel a jövő tavasz-nyár divattrendjei.

Összesen 24 márka küldte kifutóra legújabb darabjait, a magyarok mellett két lengyel és hét ukrán tervező is képviseltette magát a budapesti divathéten.

A stiláris körkép nagyon vegyes volt, a klasszikus stílustól a streetwear márkákig láthattak kollekciókat az érdeklődők, városszerte pedig közel 30 kiegészítő esemény pezsdítette fel a budapesti divatéletet, így összesen közel 4 ezer érdeklődőt fogadott a rendezvénysorozat.

| Forrás: turizmusonline.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek