Nyomtatás

Szállodai marketingesek: ismét együtt!

477

Két év kényszerű kihagyás után végre ismét együtt a Marketing Belső Kör (MBK) gyakran változó, mégis sok ponton állandó csapata. Ezúttal a Radisson Blu Béke Hotel Zsolnay Kávéházában találkoztunk.

Tizennyolcan gyűltünk össze, hogy finom kávé és süteményköltemények mellett megtudhassuk egymásról, ki hogyan vészelte át a covid hosszúra nyúlt időszakát, ki hova került, éppen most mit csinál vagy milyen kihívások előtt áll.

Van, aki szállodanyitással, mások újranyitással vagy felújításokkal bajlódtak, több helyütt születtek "covid-babák", sokan home office-ból dolgozták végig a covid nagyrészét, azonban abban egyetértettek a jelenlévők, hogy most viszont már mindenki a fedélzeten: azaz a szállodai ágazatban nem vált elfogadottá a HO-rend, mert "ott kell lenni", ahogy hallják nap mint nap a meetingeken.

Ahogy az várható volt, sok budapesti házban küzdenek munkaerőhiánnyal, többen is mondták, hogy nem sikerült mindenkit megtartani a lezárások ideje alatt. Volt, akit elküldtek, volt, aki magától lett pályaelhagyó - és nem is tér vissza a területre, pedig most már lehetne.

A vendégkörökről is szó esett, ennek kapcsán kiderült, sok házban - főleg a kisebb kapacitásuak esetén - egyre magasabb a foglaltság, meglepő módon sok az ukrán vendég is köztük, de hogy mit hoz majd a rohamosan közeledő nyár - az még a jövő zenéje.

| Forrás: turizmusonline.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek