Nyomtatás

Kettős győzelem a pálinkaversenyen

787

163 településről 265 nevezés érkezett, először vizsgázott élesben vizsgázott az új, a szervező egyesület által fejlesztett 100 pontos bíráló rendszer és szoftver, összetettebb értékelő elvekkel és struktúrával.

Az Ongai Kulturális Egyesület által szervezett XII. Quintessence Pálinka- és Párlatversenyre 2177 minta érkezett Magyarországon kívül Romániából és Szlovákiából. A debreceni eredményhirdetésen kiderült, kik voltak a legjobbak, és melyik főzde és pálinka lett az 2169 értékelt, minősített minta abszolút legjobbja. A nevezett pálinkák és párlatok 265 nevezőtől, 163 településről származnak. A 31 fős nemzetközi bíráló csapat közül minden versenymintát minimum 6 szakember értékelt. A nagy- és champion díjas tételekről ugyanakkor valamennyi zsűritag véleményt formált.

A végső győztes címért mindenki a nyolc legjobb eredményt elérő termékével versenyzett, melyben voltak kötelező kategóriák és egyéb megkötések is. A nevezett és lebírált mintából 354 volt a kereskedelmi tételek száma, 535 a bérfőzők és 1287 a magánfőzők által előállított pálinka és párlat.

A teljes cikk: Kettős győzelem a pálinkaversenyen

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek