Nyomtatás

Új Hilton szálloda nyílik Budapesten

770

A Hilton a mai napon megerősítette DoubleTree by Hilton hotelportfóliójának bővítését: hat új európai szállodát jelentettek be, ezek Magyarországon, Olaszországban, Franciaországban, Romániában, Hollandiában és Németországban nyitnak meg.

Európában a DoubleTree a Hilton leggyorsabban növekvő márkája, a tervek szerint a következő két évben 24, öt éves távlatban pedig 37 szállodát nyitnak meg, amelyek a régióban már működő több mint 120 szállodához csatlakoznak – számolt be róla a Portfólió a hotellánc közleménye alapján

Patrick Fitzgibbon, a Hilton európai, közel-keleti és afrikai régió (EMEA) fejlesztéseiért felelős vezető alelnöke elmondta: "A hotellánc jelenleg 19 országban működik, és a következő években további hét országban várható piacra lépésük. A DoubleTree by Hilton márka alkalmas arra, hogy a tulajdonosok átalakított ingatlanok iránti keresletének eleget tegyen."

A DoubleTree by Hilton Budapest Buda Hills Hotel and Residences, a márka első magyarországi szállodája várhatóan a jövő évben, a XI. kerületben, Pösingermajor városrészben fog megnyílni. A beruházás kezdete 2023-ban várható, a szállodában wellness- és spa-létesítményeket is kialakítanak, ezenkívül úszómedencével és rendezvényteremmel is felszerelik majd. A szálloda a Rupphegyi Kft.-vel, egy magyar ingatlanfejlesztő és -kezelő céggel kötött franchise-megállapodás keretében valósul meg.

Ezzel ismét három Hilton szállodája lesz Budapestnek. A budavári Hilton 2017-ben ünnepelte a 40. születésnapját. 2019 nyarán nyílt meg a Hilton Garden Inn a Lázár utcában, viszont a korábbi Westend Hilton Hotel idén nyáron márkát váltott, immár Crowne Plaza néven üzemel tovább.

| Forrás: turizmus.com

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek