Nyomtatás

Átadták Kecskemét legújabb szállodáját

443

A megújuló energiát használó szálloda a HÉP generálkivitelezésével készült el.

Csütörtökön átadták a Kecskeméti Fürdő szomszédságában épült szállodát. Az Aqua Hotel Kecskemét tervezése 2019 végén, építése 2020 szeptember végén kezdődött, az épület műszaki átadása 2021 decemberében zajlott le. A mintegy 1 milliárd forintos beruházás generálkivitelezője a Horváth Építőmester Zrt. (HÉP).

aquahotel2

Az összesen háromszintes (földszint + 2 emelet) hotel 41 szobával várja a vendégeit. A szobák mindegyike egységesen 20 négyzetméter alapterületű, egy részük pedig összenyitható, hogy a családok igényeinek is meg tudjanak felelni. A hotelben mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba is helyet kapott.

A hotelt és a fürdőt egy folyosóval kötötték össze, így a szálloda vendégei számára közvetlenül elérhetők a fürdő szolgáltatásai.

aquahotel3

Az üzemeltetés során kiemelt szerephez jut a megújuló energia

Gyenes Balázs, a Horváth Építőmester Zrt. igazgatótanácsának tagja a decemberi műszaki átadáson elmondta, hogy a beruházás Design & Build koncepció alapján készült, ami azt jelenti, hogy − a megrendelői igények, illetve a helyi adottságok figyelembe vételével − a rendelkezésre álló engedélyes terveket kellett átdolgozniuk kiviteli tervekké. Hozzátette: a komplexum belsőépítészeti tervezését szintén a HÉP Zrt. végezte el.

Az épület energiaellátásának egy részét napelemekkel biztosítják.

A beruházás a koronavírus-járvány okozta nehézségek ellenére is határidőre elkészült. A hotel a tervek szerint 12 új munkahelyet teremt a városban.

| Forrás: magyarepitok.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek