Nyomtatás

A bécsiek elővehetik a koricipőket

633

A most éppen omikronnal fémjelzett covid-járvány sem tántorítja el a bécsieket attól, hogy a világ egyik legnagyobb szabadtéri jégpályáján, a Városházájuk előtti téren induljanak a jégre.

Pedig a világjárvány a Bécsi Jégálomnak nevezett téli programnak sem kedvezett. Ennek ellenére 9.500 négyzetméteres összterületen nyílik meg idén a bécsiek egyik kedvenc téli szórakozóhelye.

Bár az osztrák főváros különösen szigorú intézkedésekkel próbálja visszaszorítani a járvány ötödik hullámát, a város polgármestere éppen a járvány okozta nehézségek miatt tartja fontosnak a Bécsi Jégálom megnyitását. „Az intézkedések szigorú betartása mellett egy olyan szabadtéri élményt adhatunk a bécsieknek, ami mind a fizikai, mind a mentális egészségük javára szolgál”, nyilatkozta Michael Ludwig.

A kígyózó sorok elkerülésének érdekében jegyvásárlásra és regisztrációra már online is van lehetőség. Ezután sorbanállás helyett csak az oltási illetve védettségi igazolást kell felmutatni. Bár közvetlenül a jégpályán szabadon korcsolyázhatnak a látogatók, a Jégálom összes többi területén 6 éves kortól kötelező az FFP2-es maszk viselése.

A világ egyik legnagyobb és legszebb ideiglenes korcsolyapályája január 19. és március 6. között várja a korcsolyázni vágyókat.

| Forrás: turizmusobline.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek