Nyomtatás

Fejleszt a HungaryCard

201

A Hotelinfo Kft. elkezdte szerkeszteni a 2022. évi kártyája Partnerkatalógusát. A nyomtatott anyag szerkezete változatlan ugyan, de a cég a pandémiás időszakot kihasználva, megújította a kártya informatikai hátterét. A használhatóság és a kényelmi szolgáltatások fejlesztése volt a fő cél. Ezek egy részét már bemutatták a MICE Business Day 2021-en az érdeklődők számára, a visszajelzések szerint nagy sikerrel.

A legfőbb újdonság a 365 napos érvényesség, amelynek kezdő napját a kártya tulajdonosa indíthatja, így elég az első igénybe vétel alkalmával aktiválni a rendszert.

A Heti Hírlevelek is átalakulnak, januártól egy nagyobb szerkesztőség gondozza a kedvezményt adó partnerek újdonságainak népszerűsítését.

Mindezektől az egyéni vásárlók körének bővülése mellett a céges értékesítések növekedését, a Cafeteria-rendszerekbe történő beilleszkedés javulását várja Gál Gábor, a cég tulajdonosa.

I Forrás: turizmus.com

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek