Nyomtatás

Átadták a Harkányi Gyógyfürdő új élményközpontját

301

Szeptember 14-én megnyitott a Harka Vízivilág, Harkányfürdő új, négyévszakos élményközpontja, amely minden nap 10-től 20 óráig várja az aktív kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A létesítmény átadása előtt néhány nappal beszélgettünk a fürdő elnök-igazgatójával az aktualitásokról. Az interjú teljes terjedelmében a Turizmus.com magazin szeptember-októberi számában jelent meg.

Milyen fejlesztések történtek az utóbbi évek során a fürdőben?

2021. év szeptemberében kerül átadásra a Harka Vízivilág, amely számos korosztály számára biztosít aktív, négy évszakos kikapcsolódási lehetőséget. Ezzel egy fejlesztéssorozat újabb, jelentős mérföldkövét érte el a Harkányi Gyógyfürdő, amelynek keretében először 2017. évben egy új Gyerekvilág, majd 2019. évben az egyik épületrészünk teljes felújítása keretében egy modern Szaunavilág került átadásra a nagyközönségnek. Ezzel befejeződött a fürdő fejlesztésének egy jelentős üteme, a meglévő épületegyüttesünk egyik szárnyának teljes rekonstrukciója. A Harka Vízivilág megnyitásával egy régi álom válik valóra: az élményfürdővel a Harkányi Gyógyfürdő ismét teljes értékű szórakozást tud nyújtani minden generációnak, az év minden szakában.

Hogy alakult a nyári szezon? A fejlesztések hatására átalakult-e a vendégkör?

A 2020-as év látogatottsági adataihoz képest idén jelentős emelkedés tapasztalható. A korlátozások feloldása után, július 1. napjától folyamatosan emelkedett a vendégek száma, így például augusztus hónapban a 200 000. látogatót köszönthettük fürdőnkben.

A teljes cikk: Átadták a Harkányi Gyógyfürdő új élményközpontját

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek