Nyomtatás

Újabb négycsillagos szálloda épülhet Debrecenben

328

A cívisvárosban egy újabb, 101 szobás szálloda kivitelezése kezdődhet meg a közeljövőben.Debrecen legújabb négycsillagos szállodájának kivitelezését az eljárás eredményhirdetése szerint az A-Híd Építő Zrt. végezheti el. A hotel építése a tetrecen Kft. beruházásában valósul meg nettó 4,8 milliárd forintból – írja a magyarepitok.hu az uniós közbeszerzési közlöny alapján.

A kivitelező feladata a kiviteli tervek elkészítése, illetve a kiviteli tervek alapján a generálkivitelezési munkálatok elvégzése.

A projektben a 837 négyzetméter alapterületű üres telken egy 101 szobás, két pinceszinten, a földszinten és hét emeleten összesen 4797 négyzetméter nettó alapterületű szálloda épül a Darabos utca 3-7. szám alatti telken, amely a Smart Life Hotel Debrecen nevet viseli majd.

 
Forrás: turizmus.com
Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek