Nyomtatás

Magyarország újraindult! – Lombkoronasétány, tanösvények és barlangtúra nemzeti parkjainkban

383

Hazánk nemzeti parkjainak kínálata évről évre egyre népszerűbb, a természetközeli élmények felértékelődésével pedig idén igazi látogatócsúcsra számíthatnak. A kirándulni vágyókat már csaknem ezer kilométer hosszú tanösvényhálózat várja Magyarország nemzeti parkjaiban, közülük több mobilapplikációval is bejárható.

Tavaly szeptembertől látogatható a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkhoz tartozó, igazi kuriózumnak számító fenékpusztai Kis-Balaton Látogatóközpont, ahonnan elektromos járművel vagy akár kenuval és kajakkal is felfedezhető a Kis-Balaton. Az épület egyszerre formabontó és tájba illeszkedő, földtakarással és növényekkel a tetején. Moziterem, interaktív kiállítás, előadóterem, büfé található benne.

Szintén megújult a Diás-szigeten található Fekete István Emlékhely, idén nyáron pedig már a balatonfüredi Lóczy-barlang Látogatóközpont is elkészül.

 

(Forrás: www.turizmus.com)

 

(Forrás: www.turizmus.com)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek