2021. május 7., péntek - Gizella

Hírek

Fejlesztésekkel és optimizmussal készül az Accent a közelgő nyitásra

183

Hetek óta a nyitást követő értékesítési és marketingstratégiák vannak fókuszban az Accent Hotelsnél. A háttérben folyamatos munkálatok zajlanak, hogy a szállodák újraindulása zökkenőmentes legyen, amint zöldre vált a lámpa.

Csapó László, az Accent Hotels új központi értékesítési vezetője így látja a turizmus és a vendégek választását motiváló tényezők várható alakulását a következő időszakban: „Az idei évben is élénk keresletet várunk a vidéki szállodáink iránt, amit a beérkező foglalások száma is alátámaszt. Azt látjuk, hogy a biztonságot nyújtó, kiszámítható arculatot és cégpolitikát képviselő szállodák felé fordulhatnak a vendégek, így a nemzetközi márkák és az üzemeltetés minőségét előtérbe helyező lokális üzemelés alatt álló hotelek válhatnak keresettekké. Továbbra is kiemelt figyelmet fektetünk a higiéniai protokollra, mely szavatolja az Accent által üzemeltetett szállodákba érkező vendégek biztonságát és gondtalan kikapcsolódását.”

Az Accent fő célkitűzése, hogy a válságot követő piaci változásokhoz a leggyorsabban tudja adaptálni szállodáit és üzemeltetési rendszereit – hangsúlyozta a cég lapunknak.

Független, lokális szállodaüzemeltetőként egyszerre tervezzük kihasználni a hotelek közötti szinergiák lehetőségeit és azt a rugalmasságot, amit a piac legnagyobb szereplőivel szemben egy kisebb szállodacsoport, mint mi, az előnyére fordíthat”

– tette hozzá Kerek Péter, az Accent Hotels stratégiai igazgatója. A cég szállodáiban a kényszerszünet alatt a kollégák többek között a hotelek csinosításával, nagytakarításával, általános karbantartásával foglalkoznak, illetve a kollégák tréningezése, képzése zajlik. Néhány szállodában arra is kihasználják a nem tervezett bezárást, hogy kisebb-nagyobb fejlesztéseket vigyenek véghez.

Fejlesztések az Accent-házakban

A sikondai Ambient Hotel AromaSpa-ban például egy jelentős konferenciakapacitás-bővítés, valamint a wellnessrészleg felújítása van folyamatban, továbbá egy luxuslakosztályt is kialakítanak, hogy idén nyáron még magasabb színvonalú szolgáltatásokkal találkozhassanak a vendégek.
accent_fejlesztes

A szegedi Art Hotelben is zajlanak munkálatok, itt egy executive szint kialakítása a cél, ami az üzleti és egyéni vendégekre egyaránt fókuszáló szálloda kínálatát színesíti tovább.

A székesfehérvári Best Western Plus Lakeside Hotel azon szerencsés szállodák körébe tartozik, amelyek a járványügyi helyzet legsúlyosabb időszakaiban is nyitva tudtak tartani, mert a megszokottnál csekélyebb, de folyamatos kereslet jelentkezett az egyéni, üzleti céllal utazó vendégek részéről. Itt hamarosan étterembővítés indulhat, ami a reményeik szerint hamarosan újrainduló rendezvénypiacon bővíti tovább a szálloda lehetőségeit.

Mórahalmon, a Colosseum Hotelben sem telt tétlenül az elmúlt időszak, itt a vendégszempontból kevésbé látványos, de annál fontosabb fejlesztés keretében a klimatizálásért felelős folyadékhűtő cseréje zajlik jelenleg.

Nem félünk a piaci környezet változásaitól"

Kerek Péter hangsúlyozta, hogy a szállodacsoport fontosnak tartja az állandó megújulást, fejlődést. "Nem félünk a piaci környezet változásaitól. Alkalmazkodni kell azokhoz és meg kell találnunk a lehetőségeket, amelyek kiaknázásával továbbfejlődhetünk. A 2008-as válság során üzemeltetőként bizonyítottuk ezt a képességünket. Ebből a helyzetből is próbáljuk a legtöbbet kihozni, tudva azt, hogy a mostani munkánknak közép- és hosszú távon lesz gyümölcse, de az általunk üzemeltetett szállodák tulajdonosai szerencsére partnereink ebben és úgy érezzük, teljes bizalommal állnak mellettünk” – fejtette ki.

Kerek Péter azt is hozzátetette, hogy a tavalyihoz hasonlóan, az egyéni szabadidős szegmens kereslete által vezérelt erős nyarat várnak, de érezhető a cégek türelmetlensége is, hogy újra lehessen személyes találkozókat, rendezvényeket szervezni, mert a humán kapcsolattartás mindenkinek hiányzik. Rizikónak érzi, hogy Európa egyik legjobb átoltottsági aránnyal rendelkező országaként, mekkora erővel fognak a piacunk felé fordulni a tengerparti desztinációk, illetve corporate területen a multik globális és regionális belső szabályozásai mennyire lesznek óvatosak, nehezítve ezzel a lokális céges rendezvények megszervezésének lehetőségét.

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Május 2021 »
H K Sze Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Tartalom galéria

Május végén újranyit a Játékszín

Május végén újranyit a Játékszín

More details
Ingyenes sportprogramokkal várja a diákokat a Sport43

Ingyenes sportprogramokkal várja a diákokat a Sport43

More details
Tegyen virtuális sétát egy misztikus századfordulós épületben!

Tegyen virtuális sétát egy misztikus századfordulós épületben!

More details
Az Iparművészeti Múzeum újra várja a látogatókat

Az Iparművészeti Múzeum újra várja a látogatókat

More details
Gyereknapi hétvége a Budapest Bábszínházban

Gyereknapi hétvége a Budapest Bábszínházban

More details
Júniusban jön a Mecsek Rallye

Júniusban jön a Mecsek Rallye

More details
Különleges tárlatokkal nyitja meg kapuit a Szépművészeti Múzeum és a Nemzeti Galéria is

Különleges tárlatokkal nyitja meg kapuit a Szépművészeti Múzeum és a Nemzeti Galéria is

More details
Feleannyit költöttünk karikagyűrűre tavaly

Feleannyit költöttünk karikagyűrűre tavaly

More details
Több mint 21 milliárd forintból építenek vízi élményparkot Győrben

Több mint 21 milliárd forintból építenek vízi élményparkot Győrben

More details