Nyomtatás

NOB-alelnök: vírussal vagy anélkül, de megtartjuk jövőre az olimpiát

415

A koronavírus-járvány miatt elhalasztott tokiói olimpiát jövő nyáron most már biztosan megtartják. Koronavírussal vagy anélkül – jelentette be a Nemzetközi Olimpiai Bizottság alelnöke.

John Coates NOB-ALELNÖK az AFP hírügynökségnek megerősítette, hogy vagy koronával, vagy korona nélkül, az elhalasztott tokiói nyári olimpia 2021. július 23-án kezdődik, és a koronavírust legyőző játékoknak nevezte. A tokiói olimpiát eredetileg idén nyáron tartották volna, ám a világjárvány miatt elhalasztották.

A NOB nem először mondja, hogy nem halasztja 2021 utánra az olimpiát, jövőre mindenképpen megtartják, ahogy azt is felvetették már, hogy minimális közönség részvételével zajlanak majd a sportesemények, lényegesen egyszerűbb megnyitó és záró ceremóniával, illetve kisebb delegációk részvételével – írja BBC.

(Forrás: index.hu)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek