Nyomtatás

A Mercure Budapest Korona is újranyit augusztus 3-án

811

Budapest egyik legnagyobb szállodája az Accor ALLSAFE tanúsítványának bevezetésével készül a vendégek fogadására. Augusztus 3-tól újra fogad vendégeket a Mercure Budapest Korona. Annak érdekében, hogy a személyzet és a vendégek biztonságát szavatolni tudják, az Accor által bevezetett ALLSAFE tanúsítvány fokozott higiéniás és távolságtartási protokolljainak alkalmazásával és online tréningekkel készülnek az újranyitásra – tudtuk meg Kollin Gergely szállodaigazgatótól.

“A jelen üzleti környezetben inkább érzelmi döntés a szálloda megnyitása, ami végre újra értelmes munkavégzési lehetőséget biztosít a munkatársaimnak. Ezúton szeretném megköszönni minden kollégám kitartását és türelmét, valamint anyavállalatunk, az Accorinvest támogatását, amely biztosította, hogy az elmúlt hónapok gazdasági nehézségei ellenére egyetlen régóta szolgáló kollégánktól sem kellett megválni. Alig várjuk, hogy újra vendégeket fogadjunk gyönyörűen megújult szállodánkban, és garantálom, hogy mindenki érezni fogja vendégszeretetünket!” – mondta el lapunknak Kollin Gergely.

Az idén 30 éves jubileumát ünneplő Mercure Budapest Korona teljesen megújult az elmúlt két évben, mind a 412 szobáját, közösségi tereit, termeit és éttermét is felújították. Friss, de "királyokat megidéző" belső dizájnnal, színes kiegészítőkkel várja akár a budapestieket is, ha feltöltődésre vágynak.

Mercure Budapest City Center és a Mercure Buda már korábban újranyitotta kapuit, így a Kálvin téri szálloda megnyitásával augusztustól mind a három budapesti Mercure szálloda fogad vendégeket.


(Forrás: www.turizmus.com)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek