Nyomtatás

Jótékonysággal kezdte az évet az Aranykulcs

162

A Corvinus Hotel Kempinski látta vendégül a Magyar Aranykulcs hagyományos, évadnyitó rendezvényét, amely jótékonysági est is volt egyúttal, január 8-án.

A budapesti Kempinski nyitása óta, 28. éve támogatja a Bolyai utcai Gyermekotthon alapítványát. A szálloda jótékonyságához kapcsolódtak a Magyar Aranykulcs tagjai, amikor évadnyitó rendezvényükön részvételi díjat fizettek, amelyet az egyesület megduplázott, s ily módon, 1 250 000 forintot tudnak átadni a rászoruló gyermekeknek.

A 125 regisztrált vendéget Stephan Interthal, a Corvinus Kempinski vezérigazgatója, Takács Tamás, a Corvinus Kempinski head concierge-e, valamint Buday Péter (Four Seasons Gresham Palace), a Magyar Aranykulcs elnöke köszöntötte.

arany2

A szálloda igazgatója elmondta többek között, hogy kiemelten fontosnak tartja a vendégekkel közvetlen kontaktust tartó concierge tevékenységet. A Kempinski láncot, s benne a budapesti házat egyfajta concierge iskolának is tekinti a menedzsment.

Stephan Interthal ezt az alkalmat is megragadta, hogy köszönetet mondjon concierge munkatársainak, akik helytálltak a karácsonyi, s főleg a szilveszteri telt házas napokon.

Forrás: turizmus.com

 

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek