Nyomtatás

Megnyílt a Minute Lounge & Bar az Andrássy úton

579

Az egykori Schossberger-palota eddig üzletként használt utcafronti részét hozzáigazították a Hotel Moments megjelenéséhez, így jött létre a Minute Lounge & Bar az Andrássy úton.

A műemlékvédelem alatt álló egykori Schossberger-palota többek között moziként, autószalonként és nyugdíjintézetként is funkcionált az elmúlt több mint 100 évben, de lassan visszakapta eredeti fényét. 2016 márciusában megnyitotta kapuit az épületben a Hotel Moments Budapest, valamint a kreatív magyar konyha fogásait kínáló Bistro Fine.

Continental Grouphoz tartozó négycsillagos szálloda és bisztró felújítása során megőrizték a 19. század végi építészeti stílusjegyeket, amit art deco dizájnnal párosítottak. Most a ház eddig üzletként használt utcafronti részét igazították a hotel megjelenéséhez. Így jött létre az elmúlt hónapok munkájának köszönhetően a Minute Lounge & Bar hangulatát tükröző enteriőr.

Nyolc signature koktél szerepel az itallapon

A Minute Lounge & Bar itallapja alapján összesen nyolc signature koktélból választhatunk, de a bár kollégái kérésre egyedi italokat is készítenek vendégeiknek. Bár a helyszínen alapvetően az alkoholok vannak fókuszban, a snack fogások sem hiányozhatnak az étlapról. Aki pedig különlegességre vágyik, annak a bár ikonikus ételét, az elzászi tarte flambée-t ajánlják. 


 
A snack fogások sem hiányoznak az étlapról 


(Forrás turizmus.com | Fotók: Mnute Lounge & Bar)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek