Nyomtatás

Két hotelprojekt startolt el Budapest belvárosában

644

A főváros központjában lévő épületeken az EBH INVEST teljes felújítást, illetve funkcióváltást is végez – wellness-részleg kialakításával. A Gresham-palota közvetlen szomszédságában két meglévő épületből hotelt alakít ki az EB Hungary Invest Kft. a CPI Propterty Group számára. Budapest V. kerületében, a Mérleg utcában található épületek közül az egyik ingatlan esetében teljes felújítást, míg a másiknál funkcióváltást, bővítést és átépítést végez a vállalat.

A Mérleg utca 4. szám alatti - 1948-ban Hild József tervei alapján épült - irodaházat a CPI Retail One Kft. háromcsillagos szállodává alakíttatja át. A több mint 3700 négyzetméter alapterületű ingatlanon az EBH INVEST az emeletráépítést, az új koporsófödém és lépcsőház kialakítását, valamint az új liftház kialakítását fogja megvalósítani.

A másik hotelben wellness-részleg is épül

Ennek az épületnek a közvetlen szomszédságában, a Mérleg utca 6. szám alatt eddig a CPI szállodai üzletága üzemeltette a 4*-os Starlight Suiten Hotel Budapest szállodát. Az épület felújítását követően az üzemeltető, a CPI Hotels Hungary Kft. a Mamaison brand égisze alatt megnyíló hotellel a 4* Superior minősítést célozza meg. Az EBH INVEST 2160 négyzetméteren végzi el a szálloda modernizálását, melynek részeként: kiépíti a wellness-részleget, teljesen felújítja a hotel 54 lakosztályát, valamint átalakítja a recepciós teret és lobbyt. Az átalakításokkal kapcsolatos generálkivitelezési munkálatokat az EBH INVEST 2019 novemberében kezdi meg mindkét épület esetében. A felújításra váró Starlight Suiten Hotel Budapest Másfél évtizede valósít meg sikeres projekteket az EBH INVEST.

Forrás: http://turizmusonline.hu/

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek