Nyomtatás

BalatonQuality Rendezvényszervezés

2146

balaton qualitetBalaton … Kiváltságos szerepet köszönhetünk annak, hogy nekünk ez az otthonunk és egyben a munkánk. Mert egy olyan régióban szervezhetünk konferenciákat és különböző eseményeket, amely meghatározó és kiemelt helyszínlehetőségei a rendezvényeknek. Ahol minden adott egy helyen: a víz, a zöld terület, a nyugalom vagy éppen a pezsgő élet...

...az egyszerű, de igényes szálláshelyek, patinás szállodák, a domboldalakban meghúzódó birtokok. Mivel idekötnek bennünket a mindennapok, így lehetőségünk nyílott arra, hogy közvetlenül megismerjük, feltérképezzük mindazokat a szolgáltatókat, akikkel együttműködést kialakítva kölcsönösen a legjobb és a rendezvény koncepciójához igazodó javaslatokat tudjunk összeállítani.

A szervezett szakmai programok mellett, jó, ha lehetőséget adunk a résztvevőknek a kikapcsolódásra is, akár mint a rendezvény kísérő eseménye vagy csupán fakultatív ajánlatként. Tudjuk, hol mérik a legfinomabb borokat, hol van az a hely, ahová meghívhatjuk üzleti partnereinket ebédre vagy vacsorára, milyen aktív vagy kulturális programlehetőségeket kínál az adott régió, hol szervezhetünk izgalmas csapatépítő tréninget.

Szolgáltatásaink: rendezvényszervezés, csapatépítő tréningek, esküvőszervezés

Bizalommal várjuk megtisztelő ajánlatkéréseiket!

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek