Nyomtatás

VI. Nagy Employer Branding Nap, 2023. november 22.

946

Idén is jön a Nagy Employer Branding Nap, ahol a mostani munkaerőpiachoz illeszkedő munkáltatói márkaépítés trendek, kihívások kerülnek a középpontba. Szóval reméljük, ráérsz november 22-én! 2018-ban az employer branding alapokról, az X generációról és arról beszéltünk, hogy kopogtatnak-e már az influencerek a vállalatok ajtóin. 2019-ben az agilis transzformációt és a stíluskommunikációt vettük górcső alá, 2020-ban pedig megtartottuk az első online employer branding napot: volt tiktok toborzás, virtuális jelöltélmény és digitális onboarding.

2021-ben a nagy felmondási hullám, a home office-ban való elkötelezett munkavállalók, az ESG és a smartfluencerek kerültek előtérbe, tavaly pedig az elszálló infláció, a munkáltatói és személyes márkakapcsolat, a quiet quitting, valamint a Z generáció adta a folyosói beszélgetések alapjait. Idén fő irányunk a mesterséges intelligencia vállalati begyűrűzése, a „smart” employer branding, a szakember hiányra adott hatékony megoldások, valamint a sokszínűség és befogadás tabuk nélküli szemléltetése lesz.

A HRPOWER bemutatja:

VI. Nagy Employer Branding Nap: Munkáltatói márkaépítés az AI forradalom és a polikrízis idején

Időpont: 2023. november 22. 9.00

Helyszín: PwC Magyarország - 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Várható program*:

  • Nemzetközi trendek és esettanulmányok, beszámoló a World Employer Branding Day-ről
  • Munkaerőpiaci preferenciák: milyen munkahelyen dolgoznának leginkább a magyar munkavállalók? Milyen pénzbeni és nem pénzbeni ösztönzők játszanak szerepet a választáskor?
  • Munkáltatói márkaépítés és belső kommunikáció AI-al
  • Hogyan mérjük az EB-t?
  • Exkluzív kutatás a bérsávok publikussá tételének fogadtatásáról, valamint, hogy mit gondolnak a munkavállalók a mesterséges intelligencia hatásairól
  • Belső munkaerőpiac és karrierépítés: hatékony megoldás a szakemberhiányra?
  • Gamifikáció az employer brandingben – hogyan különböztessük meg vállalatunkat az online „zajban”?
  • Sokszínűség és elfogadás a külső és belső kommunikációnkban – még mindig van tabutéma?

További információ: hrpwr.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek