Nyomtatás

Tricikli Fesztivál, 2022. június 17 - 19.

865

Kedves irodalom és kultúra iránt érdeklődők, nem kell tovább várni, itt van újra az esemény, mely minden látogatót elkalauzol a költészet varázslatos világába. Hazánk talán leghíresebb egyetemi városában különböző spotokon lesznek elérhetők a programok.

Kicsiknek, nagyoknak, fiataloknak és időseknek, remek szórakozási lehetőséget nyújt ez a szegedi rendezvény. A látogatók megismerkedhetnek írókkal, költőkkel, s szerzeményeikkel, szerezhetnek dedikált példányokat, meghallgathatnak különböző felolvasásokat és elmélyíthetik ismereteiket a közös beszélgetések során.

A gyerekek gyermekversekkel ismerkedhetnek, valamint betekintést nyerhetnek a színház kulisszái mögé, mindemellett bábkészítés és kézműves vásár is várja őket. A számtalan program, mellyel megörvendeztetik a nagyközönséget, - néhány kivétellel- ingyenes.

Időpont: 2022. június 17 - 19.
Helyszín: Szeged
További információk: facebook.com

| Esemény Menedzser

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek