Nyomtatás

Budai Palacsinta Piknik, 2022. május 6 - 8.

987

2022. május 6-8 között kerül megrendezésre a Budai Palacsinta Piknik az Allee melletti sétányon!

Ez a hétvége a palacsinta imádóké!

Mindenki szereti akár gyermek akár felnőtt a palacsintát valamilyen formában, ennek a szenvedélynek szeretnénk ünnepet állítani, és elhozni a legjobb recepteket Nektek!
Nemzetközi ízek, töltött palacsinta, rakott palacsinta, amerikai palacsinta, nagyi palacsintája, rántott palacsinta, édes palacsinta, sós palacsinta, és megannyi különleges íz vár felfedezésre a vásáron!

Természetesen gondoltunk az ételallergiában szenvedőkre vagy speciális diétát folytató vendégeinkre, és készülünk gluténmentes, laktózmentes, és vegán palacsintákkal is!
Sok-sok palacsinta vagy palacsintából készült finomságok egy helyen!
Az eseményen egyéb kóstolnivalók is várják az érkezőket : gofrik, fánkok, kürtöskalács, streetfood finomságok, termelői élelmiszer és iparcikk vásár, sörök, borok, pálinkák, és minden mi szem szájnak ingere! Gyertek!

Időpont: 2022. május 6-8.
Helyszín: Budapest, Kőrösy József utcai bazár
Tovább információk: facebook.com

| Esemény Menedzser

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek