Nyomtatás

Adományozás a digitális térben, 2021. november 24.

301

Az online adománygyűjtés helyzetét, kitörési pontjait, sajátosságait vizsgálja a Magyar Fundraising Akadémia nagymintás, reprezentatív kutatási projektje: kik, mikor, miért és milyen felületen adományoz(ná)nak az interneten? Premier november 24-én!

Otthonmaradás, távolságtartás, virtuális ügyintézés, e-commerce... A 2020-as pandémia az online eszközök és megoldások felértékelődését hozta magával. Vajon hogyan hat ez az adománygyűjtésre? Leválthatják a forrásteremtés klasszikus módszereit az online megoldások? Hogyan lehetnek sikeresebbek a civilek, miként élhetnek hatékonyan a digitális eszközökkel az adománygyűjtésben?Adományozás a digitális térbenA pandémia okán 1 évvel későbbre halasztottuk legújabb kutatásunk premierjét, a téma aktualitása azonban semmit nem változott.2021. november 24-én délelőtt a CEU-n mutatjuk be az online adományozás kérdéskörét vizsgáló kutatásunk eredményeit, szigorúan covid-kompatibilis körülmények között. 

A programban:

  • Adományozás a digitális térben – a kutatást bemutatja Dömötör Károly, a felmérés projektvezetője
  • Az Országos Mentőszolgálat online kommunikációjáról ad elő Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője
  • Példák sikeres online adománygyűjtésre, esettanulmányok - Vass Gábor, a Human Dialog kreatív vezetője előadásában

Helyszín: CEU, 1051 Budapest, Nádor u. 15.
Időpont: 2021. november 24., 10:00 – 13:00
Prémium eseményünk részvételi díja: 9.900 Ft *
civilszervezetek és munkatársaik számára érvényes kedvezményes ár, bruttó értékFontos: a rendezvényt covid-kompatibilis körülmények között tartjuk! Jelentkezéshez regisztrálj az MFA weboldalán!
Helyek korlátozott számban, jelentkezési határidő 2021. november 22.

Részletek és jelentkezés >>

I Forrás: Üzleti Hírszerzés

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek