Nyomtatás

29. MLBKT Kongresszus, 2021. november 10–12.

300

Valószínűleg Ön is azért tervezi a részvételt, hogy friss szakmai tudást szerezzen. De mit jelent pontosan a szakmai tudás? Számszerűsítsük. Minden előadásra felkért szakértő mögött van egy tapasztalatokkal teli karrier, a témájukban elmélyedtek (ismerik a szakirodalmat és van munkatapasztalatuk is). Az előadásuk egy adott témát sűrítve ad át – a lényeget, a frisset, a fontosat. Ezért minden előadás olyan, mint egy jó szakkönyv összefoglalója. Előny, hogy nem 1 hétig olvas, hanem 30 percig előadást hallgat.

Ha a költséghatékonyságot nézem, akkor 4990 Ft-os könyvárral számolva a 30 könyv 149 700 Ft-jába kerülne. Ennél a legteljesebb jegyünk is jóval kedvezőbb. (És nem számoltam hozzá az időt, amit az olvasásra szán. Ha 1 könyvet 4 óra alatt olvas el, akkor 120 órányi olvasást spórol a 3 napos Kongresszus.)

Az első érv az MLBKT mellet az idő- és költséghatékony felkészülés az ellátásilánc-szakma legfontosabb, legaktuálisabb témáiból.

Az év logisztikai eseménye olyan sikerre éhes ellátásilánc-szakembereknek, akik:

  • szeretnek 3 nap alatt 30 könyvnyi tudást megszerezni
  • miközben kapcsolatokat építenek, üzletet szereznek és „leteszik a névjegyüket a szakmában”
  • és mindezt finom kávéval, ínycsiklandó ebéddel és képeslapra kívánkozó környezetben ejtenék meg, mert megérdemlik

Időpont: 2021. november 10–12.
Helyszín: Tapolca, Hunguest Hotel Pelion

További információk >>

IForrás: kongresszus.logisztika.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek