Nyomtatás

Szervezetfejlesztés. 2021 kihívásai – 2021. szeptember 16.

274

A gazdálkodó szervezetek az elmúlt másfél évben hatalmas traumán estek át. 2021 nyarától a post-Covid tünetek feltérképezése, hatásainak javítása folyik. A cégek többsége a három hullám csapásai alatt már megértette, csak akkor éli túl a válságot, ha szervezetét alkalmazkodóképessé teszi. A minden váratlanra gyorsan reagáló, új normális szervezetet a legtöbben a pandémia nyomása alatt, kényszerből hozták létre.

A kényszer azonban az elkerülhetetlen változás előmozdítója, felgyorsítója is lett.  Érdemes elgondolkodni azon, hogy a hatalmas válsághelyzet jót tett a cégek fejlődésének, vagy sem.  

A következő időszak legfontosabb feladata a gyökeresen megváltozott vállalati, vállalkozás-szervezetek célrendszerének, vezetési stílusának megszilárdítása, a krízis utóhatásainak kivédése, a gyermekbetegségek orvoslása. 

Ehhez nyújtanak segítséget a PP Konferenciaközpont  és a BKIK által szervezett konferencia szakértő előadói, a szervezetfejlesztési szakmai legkiválóbbjai.

Várjuk szeptember 16-án a Szervezetfejlesztés – 2021 című, évről-évre visszatérő PP Konferencián a kkv-döntéshozókat, a gazdálkodó szervezetek tulajdonosait, első számú vezetőit, a középvezetőket, HR-es szakembereket, pénzügyi, vezetői és informatikai, válságmenedzselési tanácsadókat. Sokat tanulhatunk egymástól!

Beszéljük meg, hogyan fordítsuk a pandémia tapasztalatait előnnyé!

A konferenciára helyszíni részvételre, távoli, videón megtekintésre és a kettőre együtt is lehet regisztrálni.

A helyszínre jövőknek grátisz networking, amin üzleti kapcsolatokat is köthetnek a többi résztvevővel.

 

A részletes programért és az earlybird-kedvezményes regisztrációért kattintson az alábbi linkre:

ppkonferencia1

 

Időpont: 2021. szeptember 16. csütörtök. 9.30–17.00
Helyszín: BKIK Székház Budapest, Krisztina krt. 99.
Részvételi lehetőségek: helyszínen, távolról és mindkettőn.

I Forrás: Üzleti Hírszerzés

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek