Nyomtatás

Gyerekliget - Családi kalandozás a mesék birodalmában, 2021. augusztus 20 - 21.

1433

Az épülő, szépülő Városligetben, a Vajdahunyad várától a Kós Károly sétányig terjedő területen, a Gyerekligetben igazi csodákban lesz részük a lurkóknak és a gyermeklelkű felnőtteknek. Lesznek herceg- és hercegnőképző programok, fellépnek többek között a Tűzmadarak vásári mutatványosai, a Simorág TánCirkusz, valamint az István és Gizella óriásbábok.

A Tekergőtérben lesznek játék-installációk, valamint a Pintyőke „cirkuszban” Koltai Vivi, Sütő András és Vincze Márton színészek mesélésében Csukás István legszeretettebb mesehősei is életre kelnek” – nyilatkozta Böhm György rendező, a Gyermekliget egyik megálmodója és főszervezője. A kulturális programokon kívül játékos honvédségi bemutatók, például lézerlövészet is várja a kicsiket és nagyokat.

Időpont: 2021. augusztus 20 - 21.
Helyszín: Városliget- Vajdahunyad vára
 
| Forrás: szentistvannap2021.hu
Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek