Nyomtatás

Ünnepelje augusztus 20-át a Rudas fürdőben

1167

A Rudas fürdő hétköznap is különleges, de augusztus 20-án még különlegesebb lesz, hiszen ezen a napon a fürdőből nézhetjük az ünnepi tűzijátékot, ami nem mindennapi élmény.

A fürdőzést összeköthetjük az esti tűzijáték megtekintésével, így garantált lesz, hogy az aznapi felejthetetlen program. Este 19 óra után a panorámamedencét és a napozóteraszt kizárólag a VIP és VIP Extra belépővel rendelkező vendégek használhatják, akiket a fürdő pezsgővel és kulináris élményekkel is vár.

A belépők tartalmazzák a medencék és szaunák igénybe vételét egész nap, de a tűzijáték ideje alatt a VIP Extra belépővel rendelkezőket ünnepi finger food menü és egy pohár pezsgő/koktél is várja. Ráadásul a medence mellett található Aqua Bar is nyitva tart este 10 óráig. A VIP belépővel pedig a napozóteraszról csodálhatjuk meg a tűzijátékot egy pohár pezsgő kíséretében.

Jegyvásárlás: https://jegyek.rudasfurdo.hu/

| Esemény Menedzser

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek