2024. március 28., csütörtök - Gedeon

Archívum

Formula 1 Magyar Nagydíj, 2021, július 30- augusztus 1.

1714

A Formula 1 a világ legnépszerűbb, legnagyobb szabású és legprofibb gyorsasági autós sorozata, amelyet tízmilliók követnek hétről hétre a televízióban, sztárjai elképesztő népszerűségnek örvendenek világszerte.

A sorozat 36. alkalommal fog visszatérni a Hungaroringre, ezzel pályánk a második azon versenyek sorában (Monza után), amelyek megszakítás nélkül rendeznek futamot a világbajnoki sorozatban, s ez igazán nagy büszkeség.

Az idei évben a csütörtöki boxlátogatás sajnos nem kerül megrendezésre. A járványhelyzet miatt kerülnünk kell a csoportos érintkezéseket, ami elkerülhetetlen a boxlátogatás során.

A futam utáni díjkiosztóra sem lehet bemenni a pályára, mint a korábbi években, az idén a nézők csak a lelátókról tudnak becsatlakozni az ünneplésbe.

Bízunk benne, hogy jövőre ismét lehetőség lesz a boxok megtekintésére, valamint a közös ünneplésre.

Időterv

formula

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Látogatási feltételek


Beutazás, részvétel a rendezvényen, COVID szabályok - ENYHÍTÉS

Magyarországon július 2-ig 5,5 millió ember kapta meg első Covid-19 elleni oltását (és több mint 4 millióan mind a kettőt), ezzel az EU-ban a második helyen áll átoltottság tekintetében, és a biztonságos utazási desztinációk közé tartozik.

Magyar állampolgárokra vonatkozó látogatási feltételek

A 2021. évi FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJON nézőként azon magyar állampolgárok vehetnek részt, akik koronavírus ellen védettek. Ezt a védettségi igazolvány / Uniós digitális COVID igazolvány bemutatásával vagy a védettséget igazoló hivatalos applikáción keresztül lehet igazolni (ezen igazolvány felmutatásán felül az érintett személy személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására is kérhető). 18 éven aluli kiskorúak, koronavírus ellen védett személy felügyelete mellett szintén részt vehetnek a rendezvényen nézőként. Kiskorúak esetén a hatodik életévét betöltött személy életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával lehet igazolni.

EU tagországok állampolgárai

Azon személyek, akik Uniós digitális COVID igazolvánnyal rendelkeznek az igazolvány felmutatásával Magyarország területére és a rendezvényre minden további feltétel nélkül beléphetnek. 18 éven aluli kiskorúak, koronavírus ellen védett személy felügyelete mellett szintén részt vehetnek a rendezvényen nézőként. Kiskorúak esetén a hatodik életévét betöltött személy életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával lehet igazolni. Kiskorúak esetén a hatodik életévét betöltött személy életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával lehet igazolni.

Nemzetközi megállapodások

Azon nem magyar állampolgárok, akik a nemzetközi megállapodások értelmében a következő országok által kibocsátott védettségi igazolvánnyal rendelkeznek: Albánia, Bahrein, Ciprus, Csehország, Észak-Macedónia, Grúzia, Horvátország, Kazahsztán, Marokkó, Moldova, Mongólia, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Ukrajna az igazolvány felmutatásával Magyarország területére és a rendezvényre minden további feltétel nélkül beléphetnek. 18 éven aluli kiskorúak, koronavírus ellen védett személy felügyelete mellett szintén részt vehetnek a rendezvényen nézőként. Kiskorúak esetén a hatodik életévét betöltött személy életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával lehet igazolni. Kiskorúak esetén a hatodik életévét betöltött személy életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával lehet igazolni. Ezen országok listája bővülhet, a legfrissebb információkat az alábbi oldalon lehet megnézni https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazas-a-vedettsegi-igazolvannyal.

Nem EU tagországok állampolgárai, Uniós digitális COVID / elfogadott külföldi védettségi igazolvánnyal NEM rendelkező látogatók

Azon nem magyar állampolgárok, akik nem rendelkeznek Uniós digitális COVID igazolvánnyal vagy a nemzetközi megállapodások alapján elfogadott védettségi igazolvánnyal az ország területére akkor is beléphetnek, ha a 2021. évi FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJRA érvényes belépőjeggyel és a határátlépést megelőző 3 napon belül elvégzett PCR-teszt negatív eredményét tartalmazó magyar vagy angol nyelvű okirattal rendelkeznek, mely dokumentumokat be kell mutatni az országba való belépéskor. Az érkező személy testhőmérséklet-mérésen eshet át, amelynek köteles alávetni magát. Amennyiben a felsorolt dokumentumokat nem tudja bemutatni, vagy az egészségügyi vizsgálat a fertőzés gyanúját állapítja meg, megtagadható az országba való belépés.

Ezen nem magyar állampolgárok a belépés időpontjától számított 72 óránál nem régebbi, magyar vagy angol nyelven kiállított, negatív PCR-teszt és érvényes belépőjegy felmutatásával léphetnek be a rendezvényre.

 

Magyarországon a szálláshelyek, vendéglátó egységek és szabadidős helyszínek korlátozás nélkül látogathatóak 5,5 millió beoltott elérése után.


Jegyvásárlás és visszatérítés

Belföldi nézők esetében azon nézőknek, akik már rendelkeznek belépőjeggyel vagy most vásárolnak belépőjegyet a FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJ 2021. évi futamára, de a 2021. július 12-én hatályban lévő - rendezvényre történő - belépési feltételeknek (védettségi igazolvány hiánya) nem tudnak megfelelni, a megvásárolt belépőjegyeik ára visszatérítésre kerül.

A visszatérítési igényeket 2021. július 16-án 23:59-ig kérjük írásban jelezni a jegyértékesítőnél (a vásárlás helyén), az ezen időpont után beérkező igényeket nem tudjuk elfogadni.

A 2021. július 12. után megvásárolt belépőjegyek visszatérítésére csak és kizárólag abban az esetben kerülhet sor, amennyiben újabb 2021. július 12. napját követően hatályba lépő hazai és nemzetközi szabályozások az országba lépés feltételeit vagy a rendezvény látogatásának feltételeit tovább korlátozzák (pl. zártkapus rendezvény, korlátozott nézőszám stb.).

Külföldről érkező nézők esetében azon nézőknek, akik már rendelkeznek belépőjeggyel vagy most vásárolnak belépőjegyet a FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJ 2021. évi futamára, de a 2021. július 12-én hatályban lévő – az országba és a rendezvényre történő – belépési feltételeknek (pl. beutazási tilalom a rendezői országba, kiutazási tilalom egy adott országból, haza érkezéskor kötelező karantén stb.), nem tudnak megfelelni a megvásárolt belépőjegyeik ára visszatérítésre kerül.

A visszatérítési igényeket 2021. július 16-án 23:59-ig kérjük írásban jelezni a jegyértékesítőnél (a vásárlás helyén), az ezen időpont után beérkező igényeket nem tudjuk elfogadni.

A 2021. július 12. után megvásárolt belépőjegyek visszatérítésére csak és kizárólag abban az esetben kerülhet sor, amennyiben újabb kormányrendelet a rendezvény látogatásának feltételeit tovább korlátozza (pl. zártkapus rendezvény, korlátozott nézőszám stb.).

Általános látogatási feltételek

A Hungaroring Sport Zrt. (Promoter) által szervezett FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJ 2021 (Rendezvényre) szóló belépőjegy vásárlása az alábbi látogatási feltételek elfogadását jelenti. A jegy vásárlója az alábbi feltételek elfogadása esetén jogosult a Hungaroring és területeire, azaz a Rendezvény helyszínére (Helyszín) történő belépésre.

1. A jegy a Rendezvényre érvényes. A Rendezvény és a betétfutamok időpontja változhat, de ez nem teszi jogosulttá a jegytulajdonost semmilyen pénzvisszatérítésre vagy jegycserére. A jegy árának visszatérítésére vagy a jegy cseréjére kizárólag a www.hungaroring.hu weboldalon található jegyvásárlás és visszatérítési feltételek szerint van lehetőség, illetve amennyiben a Rendezvény elmarad. A kezelési költség azonban ilyen esetben sem térítendő vissza. A jegyek más eseményre nem érvényesek. Erre a Rendezvényre szóló jegyek nem átruházhatók és nem továbbértékesíthetők. A Rendezvényre szóló jegyeket értékesíteni vagy értékesítésre felajánlani bármilyen díjazás vagy jutalom ellenében a Promoter és a Formula One World Championship Limited (FOWC) előzetes írásos belegyezésének megszerzése nélkül és a látogatási feltételekkel nem egyetértésben tilos. A Rendezvényre szóló jegyek reklám, promóciós vagy kereskedelmi célra – beleértve nem kizárólagosan a díjakat, versenyeket, sorsolásokat - történő felhasználása a Promoter és a FOWC előzetes írásos belegyezésének megszerzése nélkül tilos. A Promoter fenntartja magának a jogot bármely személy Helyszínre történő belépésének megtagadására (vagy Helyszínről történő eltávolítására), amennyiben (a) a látogatási feltételeket nem tartja be; (b) nem rendelkezik érvényes jeggyel; (c) olyan jegy birtokában van, amely a látogatási feltételekkel nem egyetértésben lett eladva vagy felhasználva vagy (d) az egészségügyi és biztonsági előírások alapján vagy a közrend fenntartása érdekében.

2. Senki nem használhatja a Rendezvény nevét vagy annak egy részét (semmilyen rövidítését vagy idegen nyelvű változatát), vagy bármilyen logót vagy grafikai eszközt a Rendezvénnyel kapcsolatban semmiféle kereskedelmi célra a FOWC előzetes írásos beleegyezésének megszerzése nélkül.

3. Minden jegyet közvetlenül a Promotertől, vagy egy általa felhatalmazott hivatalos jegyirodától kell megvásárolni. A jegyirodákkal kapcsolatban minden kérdést közvetlenül a Promoterhez kell intézni. Bármilyen más jegy bemutatására tett kísérlet a Helyszínre történő belépés megtagadását eredményezheti és büntetőjogi következményekkel járhat. Engedéllyel nem rendelkező jegyárusítók ellen eljárás indul.

4. A Promoter fenntartja magának a jogot, hogy az ülőhelyek kiosztását (ha ilyen már van) előzetes értesítés nélkül megváltoztassa.

5. A Promoter fenntartja magának a jogot, hogy a Helyszínről valamilyen okból kifolyólag bárkit kiutasítson, vagy belépését megtagadja.

6. A Helyszínen, a látogatók biztonsága érdekében a Promoter zártláncú kamerarendszert üzemeltet. A jegytulajdonos hozzájárul, hogy biztonsági okokból róla így felvételek készüljenek és azokat a Promoter felhasználja vagy a rendőrségnek bármilyen ügyből kifolyólag további felhasználásra továbbadja.

7. A látogatók biztonsága érdekében a Promoter a bejáratnál bárkit indoklás nélkül megmotozhat. A motozást megtagadó személyek belépését a Promoter megtagadhatja vagy eltávolíthatja a Helyszínről.

8. A Helyszínre és a parkolók területére állatot bevinni tilos. Továbbá tilos a felsorolásban szereplő tárgyak Helyszínre történő behozatala: jogszabályban meghatározott, közbiztonságra különösen veszélyes tárgyak, eszközök; szúró, vágóeszközök; önkényuralmi jelképek; üveg; drón; segway; kerékpár; roller; gördeszka; elektromos vagy robbanómotoros motorkerékpár; pirotechnika; lézer eszközök; bárminemű ülőalkalmatosság; hűtőtáska; 20 litert meghaladó hátizsák; nem összecsukható, nagy méretű esernyő; napernyő; és bármilyen más tárgy behozatala, amely fegyverként használható és/vagy a közbiztonságot veszélyezteti. A fenti felsorolásban szereplő tárgyak bármelyikével érkező látogató belépését a Promoter megtagadja. Az étel- és italbevitel korlátozása a versenypályán: maximum 0,5 liter folyadék /fő (víz és egyéb alkoholmentes italok, üdítő, sör, egyéb) és nem kereskedelmi mennyiségű szendvics.

9. A Rendezvény látogatója az eseménnyel kapcsolatban semmilyen hang-, kép-, audio-vizuális felvételt nem hozhat létre, nem tárolhat, nem rögzíthet, nem küldhet tovább és semmilyen információt vagy másfajta adatot, beleértve a hivatalos időmérést, eredményeket, teljesítményt, időjárást vagy versenyirányítási adatot nem tárolhat, nem rögzíthet vagy továbbíthat. Tilos a Rendezvény helyszínére minden olyan eszköz behozatala, amely a fenti cselekményeket lehetővé teszi. Személyes elektronikai eszközöket (köztük kamerát, mobiltelefont és más kézi kommunikációs eszközt) csak abban az esetben lehet a versenypályára bevinni, ha minden a Rendezvényen felvett, eltárolt felvételből származó vagy származtatható felvétel, adat, kép - beleértve fotót és álló képet - felhasználása kizárólag személyes/privát/nem kereskedelmi célra történik.

10. A Rendezvény látogatásának feltétele, hogy a látogató elfogadja, hogy (a) bármilyen fent említett felvétel, adat vagy kép bármilyen közreklám, közzététel vagy kereskedelmi haszonszerzés céljából vagy bármilyen más célból (a magáncélú felhasználást ide nem értve) történő felhasználása a FOWC előzetes írásos beleegyezése nélkül szigorúan tilos és a pályalátogatási feltételek megszegéséből eredő felelősségre vonást vonhatja maga után; és (b) a Promoter vagy a FOWC kérésére a Rendezvényen vagy a Rendezvénnyel kapcsolatban készített/rögzített/eltárolt bármely képre vagy felvételre vonatkozó szerzői jogot és minden más szellemi tulajdonhoz fűződő jogot írásban át kell ruháznia a FOWC-ra; és (c) a FOWC (és bármilyen a FOWC által időről időre meghatalmazott harmadik fél) bármilyen közzététel, kiállítás vagy közvetítés (beleértve bármilyen reklám vagy promóciós irodalmat, kampányt és anyagot) céljára vagy azzal kapcsolatban világszerte bármilyen médiában és a FOWC által jóváhagyott médiában felhasznál bármilyen a Helyszínen készített álló vagy mozgó képet, amelyek tartalmazhatnak képeket/felvételeket a látogatóról, a látogató hangjáról, továbbá látogató lemond személyiségi és titoktartási jogáról a szükséges mértékig ilyen felhasználás engedélyezésére.

11. A látogató tudomásul veszi, hogy a motorversenyzés, a Rendezvény és az egyes kapcsolódó események (korlátozás nélkül beleértve a betétversenyeket) veszélyesek és azokon saját felelősségére vesz részt. A Promoter, a rendfenntartó szervek, Federation Internationale de l’Automobile, a FOWC és annak leányvállalatai, ide értve a Formula One Management Limited, a Formula One Licensing B.V., a Formula One Asset Management Limited, a Formula One Hospitality and Event Services Limited, a Formula Motorsport Limited, a Formula One Marketing Limited, a Rendezvény szervezésében részvevő személyek (a tisztségviselőket, a bírókat, a mentő és egészségügyi személyzetet is beleértve), a versenyzők és a pilóták (amely felek, ahol az releváns az igazgatókat, a tisztségviselőket, az alkalmazottakat, az ügynököket, a vállalkozókat és az alvállalkozókat is magukba foglalják) a magyar jog által engedélyezett maximális mértékben nem felelősek az Önnek és az Ön tulajdonában bármilyen módon okozott bármilyen veszteségért és kárért (azzal a kitétellel, hogy a jelen feltételekben foglaltak nem korlátozzák és nem zárják ki (1) a felelősséget a fent említett felek által gondatlanságból kifolyólag okozott személyi sérülésért vagy halálért, és (2) a fent említett felek bármelyike által csalárd félrevezetés vagy csalás által okozott sérülést).

12. A Helyszínen hivatalos értékesítés folyik. Hivatalos engedéllyel nem rendelkező árusoktól tilos a vásárlás. A Helyszínen és a hivatalos parkolók területén semmilyen személy nem ajánlhat fel semmilyen árut (irodalmat is beleértve) sem ingyen, sem ellenszolgáltatásért.

13. A hivatalos árun és egyéb motorsport vonatkozású jóhiszeműen viselt ruházaton kívül a Helyszínre nem vihető be, nem használható, ott nem tehető közzé semmilyen reklám, promóciós vagy marketing anyag.

14. A közbiztonság érdekében a Promoter fenntartja magának a jogot, hogy Önt a biztonság érdekében bármikor a pálya elhagyására szólítsa fel. A Rendezvény befejezése után a helyszínre való belépés és visszatérés nem engedélyezett.

15. A Rendezvény ideje alatt a zajszint nagyon magas lehet a Helyszínen. Javasoljuk, hogy a versenyek és az élő koncertek alatt (ha ilyen van) használjon füldugót a halláskárosodás esélyének csökkentése érdekében.

16. A Rendezvény területén köteles a jegyének megfelelő útvonalon haladni, és az állóhelyi területeket kellő óvatossággal, a megfelelő lépcsőket és utakat használva megközelíteni.

17. A Rendezvény területén elvárt a körültekintő, tiszteletteljes és a biztonságot szem előtt tartó viselkedés, valamint a látogató köteles betartani a biztonsági szolgálat munkatársai és a rendezők által adott utasításokat és biztonsági intézkedéseket.

18. A jegyét tartsa biztonságos helyen és vigyázzon rá, mivel amennyiben elveszíti azt vagy ellopják Öntől, nem áll módunkban cserejegyet biztosítani. Megrongálódott, olvashatatlan jegyét sem áll módunkban elfogadni.

19. Az értékesítés fenti feltételeire a magyar jog az irányadó, azokat a magyar jog szerint kell értelmezni.

 

Az F1, FORMULA1 embléma, az F1 embléma, a FORMULA1, az F1, a FIA FORMULA1 WORLD CHAMPIONSHIP, a GRAND PRIX, a MAGYAR NAGYDÍJ, a HUNGARIAN GRAND PRIX és a kapcsolódó jelzések a Formula One Licensing B.V. védjegyei, mely a Formula1 csoport egyik vállalata. Minden jog fenntartva.


Megközelítés


Autó

Autópályán

A Hungaroring versenypálya az M3-as autópályán közelíthető meg. A Budapest felől érkezők az autópályát a jelzésnek megfelelően a 19-es lehajtónál hagyja el és a jelzőtáblákat követve közelítse meg a versenypályát. A Nyíregyháza felől érkezők az autópályát a jelzésnek megfelelően a 23-as lehajtónál hagyja el és a jelzőtáblákat követve közelítse meg a versenypályát.

Városon keresztül – JAVASOLT MEGKÖZELÍTÉS

A Hungaroring versenypálya Mogyoród és Kerepes település irányából is megközelíthető. Mogyoród irányból a Kerektóhoz érve a 2-es, illetve 8-as kapu felé haladva érheti el ingyenes parkolóinkat. Kerepes irányából Szilasligeten keresztül a 3-as, illetve 2-es kapu felé haladva érheti el ingyenes parkolóinkat.

Főkapu GPS

N 47° 35' 0.5" E 19° 14' 33.45"

 

formula2

 formula3

| Forrás: hungaroring.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Március 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tartalom galéria

Ezekben a szállodákban a legjobb aludni

Ezekben a szállodákban a legjobb aludni

More details
Év Szállodája kategórianyertes lett a Thermal Hotel Visegrád

Év Szállodája kategórianyertes lett a Thermal Hotel Visegrád

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Nemzetközi kézműves húsipari szakkiállítás Stuttgartban, 2024. szeptember 28-30.

Nemzetközi kézműves húsipari szakkiállítás Stuttgartban, 2024. szeptember 28-30.

More details
Fényfestéssel, nyomozással és tobozkörúttal vár a Folly Arborétum húsvétkor

Fényfestéssel, nyomozással és tobozkörúttal vár a Folly Arborétum húsvétkor

More details
Új tárlattal startol a Szentendrei Tavaszi Fesztivál, utoljára 40 éve volt ilyen kiállítás

Új tárlattal startol a Szentendrei Tavaszi Fesztivál, utoljára 40 éve volt ilyen kiállítás

More details
A vállalati rendezvények hasítottak legjobban a kommunikációs szektorban

A vállalati rendezvények hasítottak legjobban a kommunikációs szektorban

More details
Ezeket a borokat válaszd a húsvéti sonka mellé

Ezeket a borokat válaszd a húsvéti sonka mellé

More details
Ezek az előadások várnak a Z generáció eléréséről szóló workshopon

Ezek az előadások várnak a Z generáció eléréséről szóló workshopon

More details