Nyomtatás

Múzeumok Éjszakája a szolnoki RepTárban - 2021. június 26-án

227

Június 26-án 10.00 órától éjfélig várják a látogatókat zseblámpás tárlatvezetésekkel, előadásokkal, repülőgép és helikopter beülési lehetőségével.

Délután négy órától díjmentes belépéssel várják a látogatókat. Ekkor veszi kezdetét a „Derítsd fel a Baglyot!“ elnevezésű felfedezőjáték, amelynek során 10 Bagoly századjelvényt kell felkutatni, amelyek elrejtőztek a RepTár különböző pontjain. A családokat, kisgyermekeket, gyereksarok várja, ahol repülős kifestők, századjelvény és repülős csillámtetoválás készül.

Beszállókártyával 5 megnyitott gép pilótafülkéjébe ülhetnek be a kártyatulajdonosok.

A szakmai programok iránt érdeklődőket interaktív előadások várják különböző időpontokban. A különleges, interaktív előadásokat Kovács István nyugállományú ezredes, Lente Zoltán, az MH 86. Heliopter Bázis repülőműszaki tisztje és Magó Károly, az MH 86. Helikopter Bázis zászlósa, roncskutató tartja.

Elmaradhatatlan program a zseblámpás tárlatvezetés, három különböző időpontban veszi kezdetét.

| Forrás: turizmusonline.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek