Nyomtatás

PÉNZ a túléléshez – 3. hullám, 2021. június 24.

777

A bevételszerzés az Önök cégénél is csak ősszel indulhat be? A harmadik hullám mindent felülmúló megpróbáltatásokat okozott, de hiába a nyitás, ha még nincs piac?

Nyakunkon a nyár, ami sok szektor szereplői számára holt szezon volt pandémia nélkül is. Számukra az igazi elindulás vagy fellendülés őszre fog esni. De addig mi lesz velük? Hogyan vészelhetik át még a nyári holt szezont is?
Készüljünk fel a nyárra! Előadóink egy csokorba szedték a sokak által még kihasználatlan támogatási, finanszírozási, adózáskönnyítési, költség-megtakarítási lehetőségeket, valamint az újraindítási kormányprogram ígéreteit.
Éljünk a könnyített feltételű finanszírozási segítségekkel és a szabályozásban rejlő spórolási tartalékokkal!

Várjuk a mikro-, kis és középvállalati döntéshozókat! Az új EU-pályázatokról, a legelőnyösebb hitelforrásokról, támogatásokról, adókedvezményekről, a válságban is működő pénzügyi megoldásokról a legfrissebb információkkal készültünk. Előadóink személyre szabott tanácsokat is adnak.

Időpont: Június 24. csütörtök 9.30–14.00 (aznap és még 6 napig nézhető)
Helyszín: Országos élő videókonferencia (mobilon, tableten, PC-n követhető)
További információk: ppkonferencia.hu

(Esemény Menedzser)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek