Nyomtatás

Elmarad az Országos Étterem Hét

1141

Az eseményt szervező DiningCity meg kívánja várni azt az időt, amikor már nem lesz különbség oltott és oltatlan vendég között.

"Jelen helyzetben sajnos a terasz sem jelent megfelelő megoldást, mert az éttermi partnereink fele egyáltalán nem, vagy csak egészen kicsi terasszal rendelkezik. Hosszas mérlegelés és egyeztetés után tehát a tavaszi Étterem Hét ugyan elmarad, de a nyár folyamán megrendezzük a DiningCity Gasztronapok eseménysorozatot, ami egy kisebb léptékű, kevesebb étteremben elérhető gasztronómiai kalandozás lesz. A DiningCity Gasztronapok május végén indul és 11 héten keresztül, hetente mindig más és más étterem fogja egyedi menüsorokkal és gasztro-programokkal várni a vendégeket, méghozzá olyan árakon, amelyek más időszakban nem lesznek elérhetőek" - tájékoztatta szerkesztőségünket sajtóközleményben a társaság.

(Forrás: turizmusonline.hu)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek