Nyomtatás

Májusban és élőben rendezik meg idén a madridi FITUR-t

413

A nemzetközi turisztikai vásárt 2021. május 19-23. között tartják meg a madridi IFEMA vásárterületen.

A világ egyik legfontosabb, a spanyol és portugál nyelvű országok viszonylatában pedig az első számú turisztikai vásárként számon tartott FITUR-t idén a megszokottól eltérően májusban rendezik meg, és a személyes jelenlét mellett virtuális részvételre is kínál majd lehetőséget. A FITUR LIVEConnect online platform a szektor képviselőinek virtuális találkozóhelyeként funkcionál majd 2021. május 5. és június 4. között.

A legutóbbi FITUR-on, tavaly januárban 165 országból több mint 11 ezer vállalkozás és szervezet állított ki, a vásárnak 150 ezer szakmai, valamint 111 ezer nem szakmai látogatója volt az egész világból.

A madridi idegenforgalmi hivatal hivatalos weboldala szerint a szervező IFEMA célja, hogy a rendezvény hozzájáruljon a turisztikai ágazat felépüléséhez.

(Forrás: turizmus.com)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek