Nyomtatás

Otthon, fotelből élvezhető a Balkán Trafik Fesztivál

991

A tavalyi évhez hasonlóan a pandémia idén is arra kényszerítette a szervezőket, hogy a programokat online tegyék elérhetővé. Immár második alkalommal is online rendezik a brüsszeli Balkan Trafik Fesztivált.

Új applikációt is terveztek, hogy a közönség mobiltelefonjával kövesse az eseményeket, az alkalmazás a fesztivál után is működni fog, adja hírül az euronews.com portál.

Nem minden zenész jöhet Brüsszelbe az élő közvetítéshez. „10 zenekarból 5-öt tudnék kivinni Brüsszelbe, ezért az adott országban operatőröket vettem fel. Legyen az Moldova, Koszovó, Szerbia vagy Bulgária. Azok a zenészek pedig, akiket ki tudok vinni Brüsszelbe, egy fantasztikus hangstúdióban játszanak majd, amit szintén több kamerával szerelünk fel", mondta Nicolas Wieërs, a Balkan Trafik fesztiváligazgatója.

A "Balkan Trafik" fesztivál digitális változatát interneten és mobiltelefonos alkalmazáson keresztül április 21-től 25-ig érhető el.

(Forrás: turizmusonline.hu)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek