Nyomtatás

Szeptemberben rendezik meg a Bocuse d'Or lyoni világdöntőjét

212

Szeptemberben rendezik meg a Sirha Lyon szakvásárt és vele együtt a Bocuse d'Or lyoni döntőjét is.

A Sirha Lyon a világ egyik legjelentősebb eseménye a HORECA szektor számára, ám a világjárvány okozta további bizonytalanságok miatt az eseményt még későbbre halasztották. Az óriási szakmai vásárt, amely otthont ad többek között a Bocuse d'Or világdöntőjének, valamint a cukrász-világbajnokságnak, kétévente rendezik meg Lyonban, január utolsó hetében lett volna esedékes, azonban néhány hónappal ezelőtt a teljes programot május végére halasztották – írta meg társlapunk, a Vendéglátás Magazin.

Most azonban újabb fejleményről érkezett hír Lyonból, kiderült, hogy további halasztás történt, és

a Sirha Lyon csak szeptember 23–27. között kerül megrendezésre, annak összes programpontjával együtt, azaz a Bocuse d'Or döntővel is.

A szervezők hangsúlyozták, hogy a 2021-es Sirha fő témája a szektor visszatérése és felépülése lesz.

"A Sirha célja, hogy kikövezze az utat a szektor egy új gazdasági működéséhez, a Covid utáni érában" – nyilatkozta Marie-Odile Fondeur, az esemény ügyvezető igazgatója.

A Bocuse d'Or világdöntőjét, a vásár keretében, szeptember 26–27-én rendezik meg. A két versenytéma még nem hivatalos, ezekről a terv szerint április utolsó hetében érkezik majd pontos információ a verseny szervezőitől.

(Forrás: turizmus.com)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek