Nyomtatás

Virtuális FAM trip a Hungexpo rendezvénystúdiójában

509

Mintegy 80 európai és amerikai résztvevő számára sugárzott élőben streamelt FAM tripet a Hungexpo a B pavilonban kifejezetten virtuális rendezvényekre létesített stúdiójából. Mivel a rendezvényszakma világszerte a pandémia egyik áldozatává vált és jelenleg utazni sem lehet úgy mint korábban, így az idénre tervezett, a Hungexpo megújulására és bővítésére fókuszáló FAM tripeket ezúttal virtuálisan, az online térben szervezték meg a rendezvényhelyszín  munkatársai, közösen a Dynamic Tourssal.

Az élőben streamelt adást múlt szerdán a Hungexpo B pavilonjában kifejezetten virtuális rendezvényekre létesített stúdióból sugározták – ez a bármilyen virtuális és hibrid megoldást biztosítani képes stúdió egyébként a továbbiakban külsős partnerek számára is rendelkezésre áll.

Mintegy 80 európai és amerikai  résztvevő jelentkezett be színvonalas ügynökségek, szövetségek és corporate rendezvényszervezők köréből.

A virtuális FAM trip házigazdái: Opitzer Ágnes és Csordás Tamás

Fotó: Hungexpo

A házigazdák részéről Opitzer Ágnes, a Hungexpo vendégrendezvény igazgatója és Csordás Tamás, a Dynamic Tours ügyvezetője felkonferálásával kezdődött Budapest mint MICE-desztináció bemutatása előre leforgatott bejátszásokkal, filmekkel színesítve, néhány hotel szereplése mellett.

A résztvevők számára kvízjátékkal és élő chat funkcióval tették még interaktívabbá az élményt. A kérdésekre a három legjobban válaszoló külföldi szakember budapesti hétvégét nyert a támogató szállodáktól – Corinthia Budapest,  Continental Hotel és a Párisi Udvar – 2022-ig felhasználható voucher formájában.

(Forrás: www.turizmus.com)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek