Nyomtatás

Új szárnnyal bővült az Avalon Park

1254

A covid okozta lezárások idején a miskolctapolcai házban egy teljesen új épülettel bővítették korábbi szálláshely-kapacitásukat, még természetközelibb pihenési lehetőséget biztosítva ezzel a leendő vendégeknek.

Az új, erdőre néző rönkből készült épületszárny a szállodától távolabb, a park egyik legnyugodtabb részén – a korábbi futsal pálya helyén – található.

 

A Forest Design elnevezésű szállodaépületben két lakosztály, két kapcsolódó-szoba és további tizenegy – saját, erdőre néző terasszal rendelkező – szoba áll a pihenni vágyók rendelkezésére.

 

Az elegáns, letisztult dizájnnal ellátott szobák mindegyike saját erdőre néző terasszal rendelkezik, közvetlen kapcsolattal a fűtött kültéri infinity medencéhez és a jacuzzikhoz.

 

Az exkluzív erdei wellness szolgáltatásokat kínáló Avalon SPA részleg a kivilágított fákra néző erdei panoráma szaunaházzal és a Havanna Medence Bárral meghitt kikapcsolódást biztosít a családok és párok részére egyaránt.

 

Az Erdei Dizájn szárnyba foglaló vendégek a központi Avalon SPA részleg korlátlan használata mellett, kizárólagosan vehetik majd igénybe az új szárny exkluzív Erdei Wellness szolgáltatásait.

(Forrás: www.turizmus.com)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek