Nyomtatás

BEAUTY & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás, 2019. október 18-20.

1071

Idén is várunk Magyarország legnagyobb szépségipari rendezvényén 2019. október 18-20. között a Hungexpo G pavilonjában! 5000 nm-en az iparág legjobb gyártó és forgalmazó cégei vonultatják fel a kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolási terület innovációit és legjobb termékeit impozáns környezetben, gazdag és színvonalas programsorozat kíséretében.

Mire számíthat az idei kiállításon?

  • Impozáns környezetre, nemzetközi színvonalú rendezvényre, több mint 5000 nm kiállítói területre öt programhelyszínnel (nagyszínpad, két versenyaréna, elkülönített előadótermek)
  • Rendkívül gazdag programsorozatra: 61. Országos Fodrász és Kozmetikai Bajnokság, körmös és kozmetikai versenyek, szakmai előadások, workshopok, színpadi bemutatók a legfrissebb szépségipari trendekről
  • A szakmai programok megvalósításában a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával szorosan együttműködünk, biztosítva a versenyek magas színvonalát
  • Együttműködés neves szakmai influenszerekkel:
    - Hajas László mesterfodrász
    - Pohorelli Betti makeup artist
    - Sebestyén Ágnes műkörömépítő szakoktató, nemzetközi nailart oktató
  • Pohorelli Betti és Sebestyén Ágnes a kiállítás ideje alatt látványos bemutatót tartanak a nagyszínpadon

Időpont: 2019. október 18-20.
Helyszín: Hungexpo
További információk: beautyandstyle.hu

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek